Mihai Stoichita: "Sunt foarte suparat pe Pulhac. Am venit aici ca sa castig"

Mihai Stoichita: "Sunt foarte suparat pe Pulhac. Am venit aici ca sa castig"
Antrenorul ploieștenilor, Mihai Stoichiță, a declarat la finalul meciului pierdut cu FC Botosani că este foarte supărat pe elevii săi, în special pe Pulhac, cel care a facut doua faulturi in careu, unul la Hadnagy, nesemnalizat de arbitru, si unul la Acsinte.

Acesta este dezamăgit de înfrângerea pe care a suferit-o în fața botosanenilor și spune că echipa sa putea rezolva meciul dacă era mai atentă.

"Le-am spus la pauză să nu mai repete greșelile pe care le-am făcut în prima parte, cand i-am băgat pe cei de la Botoșani în joc. Ce pot să mai spun, faci fault în careu într-o zonă care nu e periculoasă, mingea se ducea în corner. N-ai cum să faci așa ceva! Am avut două ocazii importante cand conduceam și puteam rezolva meciul. Sunt foarte supărat pe Pulhac! Nu este o victorie meritata a Botosaniului pentru ca putea sa fie lejer 3-0 pentru noi daca nu ratam acele ocazii mari. Asta e viata. Am facut greseli copilaresti in aparare. Am luat doua goluri stupide. Sunt foarte suparat. Am venit aici ca sa castig si eram sigur ca o sa castig", a declarat Mihai Stoichita. 

 

Spune-ne opinia ta