Michael Ngadeu: "Vrem revansa cu Craiova". Oferta de la Slavia Praga! Ce spune despre o posibila plecare! VIDEO
SPORT

Michael Ngadeu: "Vrem revansa cu Craiova". Oferta de la Slavia Praga! Ce spune despre o posibila plecare! VIDEO
Capitanul echipei FC Botosani, camerunezul Michael Ngadeu, isi doreste revansa in partida cu CSU Craiova, dupa ce in meciul tur din Play-Off botosanenii au fost invinsi cu scorul de 2-1, desi la pauza conduceau cu 1-0.

"Nu este un derby. Este un meci normal, cu o echipa foarte buna, care are jucatori foarte buni. Am pierdut acolo cu 2-1 si acum vrem sa demostram ca jucam acasa si trebuie sa castigam. Sigur ca vrem revansa, pentru ca am pierdut acolo, desi ei jucau un 10 oameni dupa ce au primit cartonas rosu. Am condus 1-0 si am pierdut cu 2-1. Acum vreau sa castigam acest meci. Nu ma gandesc la titlul de golgheter. Eu sunt aparator nu atacant. Daca voi marca va fi bun, dar nu ma gandesc la asta. Am marcat la Craiova, dar nu stiu daca voi marca si aici. Daca va fi o faza fixa voi incerca. La fiecare meci vreau sa dau gol.", a declarat Michael Ngadeu.

Oferta de la Slavia Praga

Acesta a discutat si despre posibilitatea de a pleca in aceasta vara de la FC Botosani, mai ales ca exista deja o oferta din partea cehilor de la Slavia Praga, echipa pregatita de Dusan Uhrin. 

Cehii ar fi dispuşi să plătească 500.000 de euro pe jucător. Moldovenii ar fi de acord cu oferta dacă li se asigură şi un procent de 15 la sută dintr-un transfer ulterior.

"Vedem ce va fi dupa acest meci. Exista multe posibilitati. Mai avem inca 4 meciuri si nu vreau sa ma gandesc la plecare acum. Vreau sa ramanem in Liga 1, sa avem rezultate si dupa aia voi vorbi cu conducatorii daca plec sau nu. Mai am un an contract aici. Am doi ani de cand sunt aici, doi ani foarte buni . Acum sunt si capitan aici si poate ca este timpul sa ma duc la alt nivel. Cu siguranta FC Botosani va ramane in inima mea. Este primul meu club profesionist si aici am castigat, publicul bun, orasul la fel si toata lumea ma iubeste si Botosaniul va fi in inima mea. Nu conteaza unde voi ajunge. Conteaza sa fie conditii bune, unde poti juca fotbal.", a spus Ngadeu.

Promisiune pentru fani


Fundasul central al botosanenilor le promite suporterilor 6 puncte in partidele de pe teren propriu cu Craiova si CFR Cluj: "Le promit suporterilor ca vom incerca sa scoate maximum de puncte pe teren propriu, cu Craiova si cu CFR. Vreau sa castigam meciurile de acasa, iar afara sa face rezultate bune.".
 
Michael Ngadeu Ngadjui la conferinta de presa inaintea meciul... Michael Ngadeu Ngadjui la conferinta de presa inaintea meciului FC Botosani - CSU Craiova
Posted by Stiri Botosani on 13 Mai 2016

 

Spune-ne opinia ta