Michael Ngadeu nu pleaca la Steaua: “Nici nu vreau să aud!”. Oferta din Germania!

Michael Ngadeu nu pleaca la Steaua: “Nici nu vreau să aud!”. Oferta din Germania!
Steaua încearcă să se întărească în această iarnă și principlalele posturi pe care vrea să le acopere sunt cele de atacant și fundaș central.

Pentru ultimul, campioana a negociat cu FC Botoșani pentru un stoper în vârstă de 25 de ani. A insistat pentru acest transfer, dar îl pierde, oferta nefiind una satisfăcătoare pentru botosaneni.

În direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, Valeriu Iftime, principalul finanțator al formației botosănene, a anunțat că Michael Ngadeu nu va fi transferat la Steaua. "Misu" are oferte si din Germania, din Liga a II-a, insa jucatorul a cerut conducerii sa ramana pana la vara in Liga 1.



"Ngadeu nu pleacă în niciun caz la Steaua în iarna asta. Steaua nu poate să ofere ce vreau eu acum și avem deja oferte din Germania. Înainte de Anul Nou a discutat Șfaițer cu Argăseală și a primit o ofertă. O sumă la care eu am spus că nici nu vreau să mai aud, să închidă subiectul. Am nevoie de Ngadeu. Nu pleacă nici în Germania, în liga a doua, de unde avem ofertă, până în vară. În vară îi dau drumul, mai am un an de contract cu el apoi și n-aș vrea să rămân în zona în care nu mai am argumente. Nu am de gând să dau pe nimeni în această iarnă.", a spus Iftime. 

Camerunezul Michael Ngadeu a venit la Botoșani în vara anului 2014, din Germania, de la a doua echipă a lui Nurnberg, liber de contract. A jucat în 38 de meciuri pentru echipa moldoveană, înscriind de 4 ori. În acest sezon a evoluat doar în 9 partide, din cauza unei accidentări, marcând trei goluri.

550 000 de euro e cota de piață a lui Ngadeu, conform transfermarkt

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
105

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
61

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
64

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...