MIAMI: Simona Halep a trecut în trei seturi de Nicole Vaidisova

MIAMI: Simona Halep a trecut în trei seturi de Nicole Vaidisova
Simona Halep a învins-o în turul 2 pe cehoaica Nicole Vaidisova, scor 6-4, 2-6, 6-1. Cele două sportive au început bine meciul, fiecare reuşind cîte un break în debutul partidei.

Simona a cîştigat primul set datorită breakului care a dus scorul la 4-3 şi datorită inteligenţei de care a dat dovadă atunci cînd a păcălit-o pe cehoaică: românca s-a făcut că pleacă în partea stîngă a terenului şi s-a dus în partea opusă, fix acolo unde se îndrepta şi mingea.

Primul set a fost întrerupt cîteva minute din cauza ploii, însă acest lucru nu a împiedicat-o pe Simona să-l cîştige. Setul doi a fost cîştigat fără emoţii de Vaidisova, Halep reuşind doar două gameuri. Românca a ieşit de pe teren vizibil enervată de jocul cehoaicei.

În "decisiv", Simona s-a impus fără emoţii, scor 6-1, şi s-a calificat în turul trei, acolo unde va da peste Camila Giorgi (Italia), locul 37 WTA, care a trecut în două seturi, 6-3, 6-2, de Alison Van Uytvanck (Belgia).

Dacă va cîştiga turneul de la Miami, Halep va ajunge pe locul 2 WTA.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Binecuvântată fii, închisoare!", un film despre credință și supraviețuire!

Duminică, 24 Iunie 2018
57

"Binecuvântată fii, închisoare!" - o poveste reala, plina de durere si de credinta. Cartea, lucrare autobiografica, a fost scrisa de romanca Nicole Valery Grossu, in limba ...

Mii de romani scandeaza impotriva PSD si a lui Liviu Dragnea! VIDEO

Duminică, 24 Iunie 2018
389

Mii de romani din tara si din strainatate au iesit din nou, duminica, in strada, impotriva incercarilor PSD de a-l salva pe Liviu Dragnea, prin modificarea majora a legislatiei penale prin ordonanta d...

Statul va putea să oblige unele companii să lucreze pentru Armată, să rechiziționeze bunuri și să scoată persoane la muncă!

Duminică, 24 Iunie 2018
311

"În urma testării mecanismelor de punere în aplicare a măsurilor excepționale corespunzătoare stărilor de urgență și de asediu, în cadrul exercițiilor NATO de managemen...