Mesajul lui Leo Grozavu pentru Șumudică: "S-a speriat că sunt balauri cu 7 capete"
SPORT

FC Botosani joaca in deplasa cu Astra Giurgiu, in ultima etapa a sezonului regulat din Liga 1, iar inaintea acestui joc, antrenorul Leo Grozavu a vrut sa-i transmita un mesaj omologului sau de la Giurgiu.

Mesajul lui Leo Grozavu pentru Șumudică: "S-a speriat că sunt balauri cu 7 capete"

Pentru ca inaintea meciului tur de la Botosani, antrenorul Marius Sumudica a cerut un arbitral corect, acelasi lucru l-a facut si Leo Grozavu, mai mult ca o ironie.

"Vreau sa-i transmit prietenului Sumi ca ma astept la un arbitraj cat se poate de corect, pentru ca in tur, la Botosani, s-a speriat ca sunt balaurii cu 7 capete si ii sperie pe cei care joaca pe teren. Nu! Noi suntem niste oameni ca toti ceilalti si vrem sa ne aparam sansa, sa ne batem pentru orice punct. Imi doresc si eu sa am parte de un arbitraj impartial, chiar daca jucam cu Astra sau cu alta echipa. Sa nu fie nici pe margine nu stiu ce circ. In teren cel mai bun sa castige. Impotriva echipelor mici sau in favoarea celor mari de fiecare date se mai iau decizii. Sper sa decida jucatorii rezultatul pe teren", a declarat Leo Grozavu.

Partida dintre Astra Giurgiu si FC Botosani va avea loc luni seara, incepand cu ora 20:30.

 

Spune-ne opinia ta