Medalii obtinute de sportivii de la CS Real Taekwondo Team Botoșani, la Cluj - FOTO
SPORT

În ziua de 25.03.2017, Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoșani, a participat în localitatea Apahida, jud. Cluj la Competiția Națională „Tropheum Napocense Hadrianum Aelius“ la taekwondo WTF pentru Copii, Juniori Mici, Cadeți, Juniori și Seniori la kyorugi (luptă). 

Medalii obtinute de sportivii de la CS Real Taekwondo Team Botoșani, la Cluj - FOTO

La acest eveniment au participat peste 300 de sportivi de la 20 cluburi de profil din țară. Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoșani a fost reprezentat de un număr de 35 de sportivi și trei tehnicieni . Ca la fiecare campionat și competiție organizate până în prezent, Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoșani a reușit să obțină Locul I la clasamentul general pe echipe iar sportivii clubului nostru au reușit să revendice 33 de medalii din care 9 medalii de aur, 13 medalii de argint și 11 medalii de bronz.

Medaliile câștigate cu multă muncă de sportivii clubului la acest eveniment sunt:

- medalii de aur: Nechifor Daniel, Vamanu Andrei, Socarici Darius, Marin Bianca, Gradinaru Adina, Radis Andy-Eduard, Marin Razvan, Andrei Octavian, Andronache Andreea.
- medalii de argint: Filip Marian, Harabula Codrin, Iacob Iustina, Lesescu Paula, Maftei Marian, Tronciu Cosmin, Tarus Mihai, Nistoroaia Alexandru, Ivasciuc Vlad, Toma Denis, Rebenciuc Sebastian, Axinte Florin, Boboc Catalin.
- medalii de bronz:Leahu Claudia, Buzuc Denis, Danila Aryan, Harabula Horia, Miscodan Amalia, Roman Cosmin, Miron Ema, Cretu Florin, Darie Sebastian, Iosub Costel, Vieru Gabriel.

„ A fost o competiție foarte grea mai ales la categoriile mici de varsta deoarece a fost ultimul test inainte de Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți și Botoșani Open,competiții ce vor avea loc la Botoșani in perioada 22-23 aprilie 2017. Aceste mari evenimente sunt organizate de Clubul Sportiv Real Taekwondo Team cu sprijinul Federatiei Romane de Taekwondo WTF, a parinților dar si a iubitorilor pentru marea performanță. Am reușit și in acest an să organizăm aceste două mari competiții de zilele orașului din dorința de a promova in continuare valorile culturale ale județului Botoșani. Incercăm și de această dată să aducem peste 700 de sportivi, antrenori, instructori, oficiali dar și mulți susținători care vin la Botoșani cu mult entuziasm”. (Nicolae Pasniciuc - centură neagră 3 DAN, președinte-antrenor al CS Real Taekwondo Team Botoșani)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
4

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
16

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
33

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...