Medalii obtinute de sportivii botosaneni la Campionatul National de Karate Isshinryu

Medalii obtinute de sportivii botosaneni la Campionatul National de Karate Isshinryu
Sambata, 11 Mai 2013, a avut loc la Iasi editia a IV-a a Campionatului National de Karate Isshinryu, patronata ca in fiecare an de Maestrul Andrei Trandaf, cel care a adus stilul Isshinryu in Romania.

La aceasta editie au participat aproximativ 150 de copii afiliati la diferite cluburi din tara.

CS Torakai Botosani a fost prezent si anul acesta cu 7 sportivi antrenati de Senpai Marcel Dascalescu si Senpai Alina Dascalescu, 5 din ei obtinand cel putin o medalie la una dintre cele 3 probe: Kata, Kata Sincron si Kumite.

Vacarciuc Marian (13 ani), multiplu campion national la categoria Kata si Kumite, a urcat si in acest an pe prima treapta a podiumului, obtinand medalia de aur la Kumite categoria 40-45 Kg prin "ipoon" dupa ce  a pus adversarul la pamant folosind aceeasi tehnica de trei ori intr-o singura repriza.

Reileanu Eduard (12 ani), multiplu campion la Kata, si-a trecut in palmares si prima medalie de aur la Kumite, categoria 45-50 Kg, dupa o finala extrem de stransa cu adversari foarte bine pregatiti si motivati.

Alexandru Madalina (10 ani) a urcat pe treapta a treia a podiumului la Kumite categoria 40-45 Kg Fete, reusind astfel sa-si imbunatateasca performanta de anul trecut, cand s-a clasat a patra.

Una dintre surprizele placute ale clubului a fost sportivul Arsine Adrian, in varsta de 10 ani, care a obtinut doua medalii: una de argint la Kumite, categoria 30-35 Kg, si una de bronz la Kata, categoria 5Kyu 10-11 ani.

Ghiorghita Denis Serban (12 ani), aflat la prima participare la un campionat national, si-a adjudecat  medalia de argint la proba de Kumite, categoria 60-65 Kg, dupa ce a pierdut la limita in fata adversarului.

Sportivii Lupu Alexandru si Epureanu Dragos au ratat la limita podiumul terminand pe locul 4 la probele de Kata si Kumite.

"Atat elevii cat si instructorii din Botosani au apreciat modul impecabil de organizare a campionatului de catre Sensei Andrei Trandaf, 4 Dan in Okinawa Isshinryu Karate Kobudo si Presedinte al Federatiei de Karate Isshinryu si Discipline Asociate din Romania", a mentionat Marcel Dascalescu.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Petre Daea: Condițiile meteorologice nefavorabile au generat pierderi extraordinare la culturile de rapiță

astăzi, 19:16
44

Ministrul Agriculturii Petre Daea spune, într-un mesaj video postat miercuri pe Facebook, că fenomenele meteorologice nefavorabile și grindina au generat pierderi "extraordinare de produc...

Iohannis a promulgat legea: Persoanele care refuză un loc de muncă vor pierde ajutorul social!

astăzi, 18:25
904

Președintele Klaus Iohannis a promulgat modificările la legea 416/2001 privind venitul minim garantat. Conform noilor prevederi, persoanele care refuză un loc de muncă oferit vor pierde ajutorul s...

Protestul diasporei din 10 august nu a primit aviz de la Primaria Capitalei!

astăzi, 17:54
146

Mult anuntatul protest al diasporei programat pentru 10 august nu a primit avizul Primariei Capitalei. "Dupa lungi insistente, in sfarsit am primit un raspuns referitor la cererea facuta cat...