Medalii obtinute de sportivii botosaneni la Campionatul National de Karate Isshinryu

Medalii obtinute de sportivii botosaneni la Campionatul National de Karate Isshinryu
Sambata, 11 Mai 2013, a avut loc la Iasi editia a IV-a a Campionatului National de Karate Isshinryu, patronata ca in fiecare an de Maestrul Andrei Trandaf, cel care a adus stilul Isshinryu in Romania.

La aceasta editie au participat aproximativ 150 de copii afiliati la diferite cluburi din tara.

CS Torakai Botosani a fost prezent si anul acesta cu 7 sportivi antrenati de Senpai Marcel Dascalescu si Senpai Alina Dascalescu, 5 din ei obtinand cel putin o medalie la una dintre cele 3 probe: Kata, Kata Sincron si Kumite.

Vacarciuc Marian (13 ani), multiplu campion national la categoria Kata si Kumite, a urcat si in acest an pe prima treapta a podiumului, obtinand medalia de aur la Kumite categoria 40-45 Kg prin "ipoon" dupa ce  a pus adversarul la pamant folosind aceeasi tehnica de trei ori intr-o singura repriza.

Reileanu Eduard (12 ani), multiplu campion la Kata, si-a trecut in palmares si prima medalie de aur la Kumite, categoria 45-50 Kg, dupa o finala extrem de stransa cu adversari foarte bine pregatiti si motivati.

Alexandru Madalina (10 ani) a urcat pe treapta a treia a podiumului la Kumite categoria 40-45 Kg Fete, reusind astfel sa-si imbunatateasca performanta de anul trecut, cand s-a clasat a patra.

Una dintre surprizele placute ale clubului a fost sportivul Arsine Adrian, in varsta de 10 ani, care a obtinut doua medalii: una de argint la Kumite, categoria 30-35 Kg, si una de bronz la Kata, categoria 5Kyu 10-11 ani.

Ghiorghita Denis Serban (12 ani), aflat la prima participare la un campionat national, si-a adjudecat  medalia de argint la proba de Kumite, categoria 60-65 Kg, dupa ce a pierdut la limita in fata adversarului.

Sportivii Lupu Alexandru si Epureanu Dragos au ratat la limita podiumul terminand pe locul 4 la probele de Kata si Kumite.

"Atat elevii cat si instructorii din Botosani au apreciat modul impecabil de organizare a campionatului de catre Sensei Andrei Trandaf, 4 Dan in Okinawa Isshinryu Karate Kobudo si Presedinte al Federatiei de Karate Isshinryu si Discipline Asociate din Romania", a mentionat Marcel Dascalescu.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

AmFiTeatru 10 - JOIA TINERETULUI debutează, pe 25 ianuarie, la Teatrul Eminescu!

Luni, 22 Ianuarie 2018
224

Pentru că mai e ceva timp până la începerea festivalului (sfârșitul lui aprilie 2018), iar nerăbdarea e mare, AmFiTeatru 10 propune pînă atunci câte o zi din fiecare...

Un tânăr s-a spânzurat după o ceartă cu iubita!

Luni, 22 Ianuarie 2018
5514

Tânărul de 23 de ani, din satul Mănăstireni, comuna Unţeni, a mai ameninţat şi în trecut că îşi va pune capăt zilelor. Luni a avut o nouă ceartă cu iubita sa şi s-a ...

Botoșani Model United Nations: Au început înscrierile pentru ediţia a șasea BTMUN!

Luni, 22 Ianuarie 2018
192

Au început înscrierile pentru ediţia a 6-a BTMUN, conferinţa internaţională la care participă şi delegaţii străine. Evenimetul va avea loc între 30 martie - 1 aprilie, dar p&...