Medalii obtinute de sportivii botosaneni la Campionatul National de Karate Isshinryu

Medalii obtinute de sportivii botosaneni la Campionatul National de Karate Isshinryu
Sambata, 11 Mai 2013, a avut loc la Iasi editia a IV-a a Campionatului National de Karate Isshinryu, patronata ca in fiecare an de Maestrul Andrei Trandaf, cel care a adus stilul Isshinryu in Romania.

La aceasta editie au participat aproximativ 150 de copii afiliati la diferite cluburi din tara.

CS Torakai Botosani a fost prezent si anul acesta cu 7 sportivi antrenati de Senpai Marcel Dascalescu si Senpai Alina Dascalescu, 5 din ei obtinand cel putin o medalie la una dintre cele 3 probe: Kata, Kata Sincron si Kumite.

Vacarciuc Marian (13 ani), multiplu campion national la categoria Kata si Kumite, a urcat si in acest an pe prima treapta a podiumului, obtinand medalia de aur la Kumite categoria 40-45 Kg prin "ipoon" dupa ce  a pus adversarul la pamant folosind aceeasi tehnica de trei ori intr-o singura repriza.

Reileanu Eduard (12 ani), multiplu campion la Kata, si-a trecut in palmares si prima medalie de aur la Kumite, categoria 45-50 Kg, dupa o finala extrem de stransa cu adversari foarte bine pregatiti si motivati.

Alexandru Madalina (10 ani) a urcat pe treapta a treia a podiumului la Kumite categoria 40-45 Kg Fete, reusind astfel sa-si imbunatateasca performanta de anul trecut, cand s-a clasat a patra.

Una dintre surprizele placute ale clubului a fost sportivul Arsine Adrian, in varsta de 10 ani, care a obtinut doua medalii: una de argint la Kumite, categoria 30-35 Kg, si una de bronz la Kata, categoria 5Kyu 10-11 ani.

Ghiorghita Denis Serban (12 ani), aflat la prima participare la un campionat national, si-a adjudecat  medalia de argint la proba de Kumite, categoria 60-65 Kg, dupa ce a pierdut la limita in fata adversarului.

Sportivii Lupu Alexandru si Epureanu Dragos au ratat la limita podiumul terminand pe locul 4 la probele de Kata si Kumite.

"Atat elevii cat si instructorii din Botosani au apreciat modul impecabil de organizare a campionatului de catre Sensei Andrei Trandaf, 4 Dan in Okinawa Isshinryu Karate Kobudo si Presedinte al Federatiei de Karate Isshinryu si Discipline Asociate din Romania", a mentionat Marcel Dascalescu.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LIVE SCORE: FC Botoşani- CSU Craiova 1-0

astăzi, 20:36
489

Elevii lui Costel Enache ţintesc o victorie pentru a mări şansele de accedere în play-off, calculele fiind acumularea a 40 de puncte până la finele campionatului regulat. De c...

Ziua de 1 Decembrie, sărbătorită într-un mod inedit la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Botoșani!

astăzi, 19:11
279

Ziua Națională a României va fi sărbătorită în avans de către elevii și profesorii Colegiului Național "Mihai Eminescu" Botoșani, luni, 27 noiembrie 2017, în intervalul orar 17.30-19.00....

Prim-ministrul României, impresionat de lucrările efectuate de o firmă din Botoşani!

astăzi, 17:26
3564

Este vorba despre lucrările efectuate de compania Tehnic Asist, din Botoșani, la Aeroportul Otopeni. ”S-a terminat asfaltarea pistei 1 – adică lucruri care nu prea se mai &icir...