Medalii de argint pentru fetele de la Sinh Dau la Campionatul National de la Constanta

Medalii de argint pentru fetele de la Sinh Dau la Campionatul National de la Constanta
Sala Sporturilor din Constanța a găzduit sâmbătă si duminica 16 - 17 aprilie, de la ora 10, întrecerile Campionatului Național de Qwan Ki Do juniori și seniori.

Sub egida Ministerului Tineretului si Sportului cu sprijinul Directiei Judetene pentru Tineret si Sport, Federatia Romana de Arte Martiale si cluburile din Constanta au fost organizatoarii acestei mari manifestari la cel mai inalt nivel unde au participat: 253 sportivi de la 23 cluburi din 16 orase, 11 judete.

Este important de relatat prezenta la acest capionat al presedintelui Federatiei Romane de Arte Martiale, cancho Florentin Marinescu, unul din cei mai vechi practicanti de arte martiale din Romania. (vezi foto) Clubul Sportiv Sinh Dau Botosani condus de prof. Airoae Constantin a deplasat 7 sportivi care au participat la cele doua probe: tehnica (TAO QUYEN) si de lupta competitionala (SONG DAU).



Turcu Teona si Butnarescu Andreea sunt fetele de la Sinh Dau care au castigat medalia de argint la lupta competitionala categoria grade peste 18 ani. Butnarescu Andreea castiga medalia de argint si la proba tehnica (TAO QUYEN).

“Rezultatele erau asteptate la fete, Turcu Teona fiind vicecampioana nationala si anul trecut la aceeasi proba, medalia de bronz la Bruxelles in 2015 la mondiale, iar la Constanta rezultatele sunt multumitoare tinind cont de nivelul tehnic foarte ridicat al capionatului, a declarat instructorul clubului Costel Airoae.

Comunicat de presa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
48

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
161

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...

Fals polițist descoperit de DIICOT, ce ”arsenal” au găsit polițiștii în mașina unui botoșănean!

astăzi, 08:21
254

În luna ianuarie 2024, martorul denunțător G.G., care are calitatea de inculpat într-un dosar al DIICOT Iași, în care este acuzat de trafic de persoane și proxenetism, și se afl...