MECIURI TARI! Juniorii B de la CSS Botosani se pregatesc de meciurile cu Petrolul, Miercurea Ciuc si CSMS Iasi! CLASAMENTE finale!

MECIURI TARI! Juniorii B de la CSS Botosani se pregatesc de meciurile cu Petrolul, Miercurea Ciuc si CSMS Iasi! CLASAMENTE finale!

 CSS Botosani - CSMS Iasi (JB)  Ionut Tabultoc

Duminică s-au disputat meciurile ultimei etape din campionatele naționale de Juniori A și B, iar la finalul sezonului, din cele patru echipe botosanene, una singura are sanse de a ajunge in Faza Semifinala a campionatului, iar aceasta este trupa pregatita de prof. Daniel Schiopu de la CSS Botosani (JB).

Ca o noutate pentru acest sezon al juniorilor, Federatia Romana de Fotbal a decis ca primele doua echipe din campionat sa joace intr-o grupa cu primele doua echipe dintr-o alta serie.

Astfel, pentru ca in Seria 1 la Juniori B, pe primele doua pozitii au terminat CSMS Iasi si CSS Botosani, ele vor juca intr-o grupa, meciuri tur-retur, cu echipele din Seria 2, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc si Petrolul Ploiesti.

Regulamentul este simplu, aproape ca cel din Champions League. Cele patru echipe se vor intalni in dubla mansa, iar la final, primele doua clasate vor merge la Turneul Semifinal.

Cele 6 etape se vor desfășura în zilele de 13, 16, 19, 27 aprilie și 4, 8 mai.

Pentru celelalte echipe din campionat, FRF va organizat o etapa asemanatoare, insa doar cadrul seriei, adica echipele clasate pe locurile 3-6 vor juca intr-o grupa, iar cele de pe locurile 7-10, intr-o alta grupa.

Clasament final Juniori B:Clasament final Juniori A: 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Luni, 18 iunie: Se încălzește ușor, dar nu scăpăm de furtuni!

Duminică, 17 Iunie 2018
320

Luni vremea va fi calda in toata tara, dar in general instabila in regiunile intracarpatice, unde pe spatii relativ extinse vor cadea averse de ploaie insotite de descarcari electrice. Mai ales la mun...

Profesia de moasa ar putea fi recunoscuta prin lege

Duminică, 17 Iunie 2018
228

Mai multi parlamentari social-democrati si independenti au depus la Senat o initiativa legislativa care prevede infiintarea Colegiului National al Moaselor din Romania (CNMR) si recunoastea prin lege ...

Atât de aproape de rădăcinile lui Eminescu… Dumnezeu să binecuvânteze Vorona - FOTO

Duminică, 17 Iunie 2018
448

Vineri, 15 iunie, s-au implinit 129 de ani de când marele nostru Eminescu a intrat… în nemurire. Comuna Vorona, locul copilăriei mamei poetului, Raluca Iurașcu, nu putea lipsi din...