MECIURI TARI! Juniorii B de la CSS Botosani se pregatesc de meciurile cu Petrolul, Miercurea Ciuc si CSMS Iasi! CLASAMENTE finale!

MECIURI TARI! Juniorii B de la CSS Botosani se pregatesc de meciurile cu Petrolul, Miercurea Ciuc si CSMS Iasi! CLASAMENTE finale!

 CSS Botosani - CSMS Iasi (JB)  Ionut Tabultoc

Duminică s-au disputat meciurile ultimei etape din campionatele naționale de Juniori A și B, iar la finalul sezonului, din cele patru echipe botosanene, una singura are sanse de a ajunge in Faza Semifinala a campionatului, iar aceasta este trupa pregatita de prof. Daniel Schiopu de la CSS Botosani (JB).

Ca o noutate pentru acest sezon al juniorilor, Federatia Romana de Fotbal a decis ca primele doua echipe din campionat sa joace intr-o grupa cu primele doua echipe dintr-o alta serie.

Astfel, pentru ca in Seria 1 la Juniori B, pe primele doua pozitii au terminat CSMS Iasi si CSS Botosani, ele vor juca intr-o grupa, meciuri tur-retur, cu echipele din Seria 2, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc si Petrolul Ploiesti.

Regulamentul este simplu, aproape ca cel din Champions League. Cele patru echipe se vor intalni in dubla mansa, iar la final, primele doua clasate vor merge la Turneul Semifinal.

Cele 6 etape se vor desfășura în zilele de 13, 16, 19, 27 aprilie și 4, 8 mai.

Pentru celelalte echipe din campionat, FRF va organizat o etapa asemanatoare, insa doar cadrul seriei, adica echipele clasate pe locurile 3-6 vor juca intr-o grupa, iar cele de pe locurile 7-10, intr-o alta grupa.

Clasament final Juniori B:Clasament final Juniori A: 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dăncilă: Referendumul pentru familie va avea loc pe 6 și 7 octombrie

astăzi, 17:58
86

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, joi, că referendumul pentru redefinirea căsătoriei în Constituție va avea loc pe 6 și 7 octombrie, menționând că este o initiativa a cet...

Eu aleg România: Conacul Miclescu din Călineşti, Botoşani

astăzi, 17:21
757

Din Bucecea am urcat dealul Călineştilor cu sentimentul de atâtea ori încercat al intrării în istorie. Ştiam că aici voi afla curtea şi conacul Miclescu, vechi de exact 300 de ...

Se întrerupe apa în centrul orașului. Vezi străzile afectate!

astăzi, 16:26
787

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani anunţă că miercuri, 19 septembrie 2018, în intervalul orar 9:00-16:00, S.C. Elsaco Electronic S.R.L. are programate lucrări în zona Pietonal Transilvaniei  nr....