MECIURI TARI! Juniorii B de la CSS Botosani se pregatesc de meciurile cu Petrolul, Miercurea Ciuc si CSMS Iasi! CLASAMENTE finale!

MECIURI TARI! Juniorii B de la CSS Botosani se pregatesc de meciurile cu Petrolul, Miercurea Ciuc si CSMS Iasi! CLASAMENTE finale!

 CSS Botosani - CSMS Iasi (JB)  Ionut Tabultoc

Duminică s-au disputat meciurile ultimei etape din campionatele naționale de Juniori A și B, iar la finalul sezonului, din cele patru echipe botosanene, una singura are sanse de a ajunge in Faza Semifinala a campionatului, iar aceasta este trupa pregatita de prof. Daniel Schiopu de la CSS Botosani (JB).

Ca o noutate pentru acest sezon al juniorilor, Federatia Romana de Fotbal a decis ca primele doua echipe din campionat sa joace intr-o grupa cu primele doua echipe dintr-o alta serie.

Astfel, pentru ca in Seria 1 la Juniori B, pe primele doua pozitii au terminat CSMS Iasi si CSS Botosani, ele vor juca intr-o grupa, meciuri tur-retur, cu echipele din Seria 2, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc si Petrolul Ploiesti.

Regulamentul este simplu, aproape ca cel din Champions League. Cele patru echipe se vor intalni in dubla mansa, iar la final, primele doua clasate vor merge la Turneul Semifinal.

Cele 6 etape se vor desfășura în zilele de 13, 16, 19, 27 aprilie și 4, 8 mai.

Pentru celelalte echipe din campionat, FRF va organizat o etapa asemanatoare, insa doar cadrul seriei, adica echipele clasate pe locurile 3-6 vor juca intr-o grupa, iar cele de pe locurile 7-10, intr-o alta grupa.

Clasament final Juniori B:



Clasament final Juniori A:



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
76

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
152

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
50

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...