MECIURI TARI! Juniorii B de la CSS Botosani se pregatesc de meciurile cu Petrolul, Miercurea Ciuc si CSMS Iasi! CLASAMENTE finale!

MECIURI TARI! Juniorii B de la CSS Botosani se pregatesc de meciurile cu Petrolul, Miercurea Ciuc si CSMS Iasi! CLASAMENTE finale!

 CSS Botosani - CSMS Iasi (JB)  Ionut Tabultoc

Duminică s-au disputat meciurile ultimei etape din campionatele naționale de Juniori A și B, iar la finalul sezonului, din cele patru echipe botosanene, una singura are sanse de a ajunge in Faza Semifinala a campionatului, iar aceasta este trupa pregatita de prof. Daniel Schiopu de la CSS Botosani (JB).

Ca o noutate pentru acest sezon al juniorilor, Federatia Romana de Fotbal a decis ca primele doua echipe din campionat sa joace intr-o grupa cu primele doua echipe dintr-o alta serie.

Astfel, pentru ca in Seria 1 la Juniori B, pe primele doua pozitii au terminat CSMS Iasi si CSS Botosani, ele vor juca intr-o grupa, meciuri tur-retur, cu echipele din Seria 2, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc si Petrolul Ploiesti.

Regulamentul este simplu, aproape ca cel din Champions League. Cele patru echipe se vor intalni in dubla mansa, iar la final, primele doua clasate vor merge la Turneul Semifinal.

Cele 6 etape se vor desfășura în zilele de 13, 16, 19, 27 aprilie și 4, 8 mai.

Pentru celelalte echipe din campionat, FRF va organizat o etapa asemanatoare, insa doar cadrul seriei, adica echipele clasate pe locurile 3-6 vor juca intr-o grupa, iar cele de pe locurile 7-10, intr-o alta grupa.

Clasament final Juniori B:Clasament final Juniori A: 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două femei s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe doar pentru a-şi verifica sănătatea

astăzi, 18:58
678

O dovedeşte şi cazul a două femei ce au venit, duminică, din localităţile judeţului în municipiul reşedinţă de judeţ pentru a vedea parada de datini şi obiceiuri şi cu această ocaz...

Tânăr accidentat la patinoarul municipalităţii!

astăzi, 17:38
2766

Tânărul, de 21 de ani, din comuna Ungureni a venit, sâmbătă, la Botoşani împreună cu mai mulţi prieteni şi au decis să meargă la patinoar. După câteva ture pe pationa...

Avertizare meteo emisă de meteorologi până luni!

astăzi, 16:34
1032

Meteorologii au emis, duminică, o nouă avertizare meteo valabilă pentru aproape toate regiunile ţării.Până pe 18 decembrie, la ora 15.00, va ninge în general moderat cantitativ &...