Meciul FC Botoșani - Pandurii, văzut de la "firul ierbii"! Kuku: "Haaai suuuus!" - GALERIE FOTO, VIDEO
SPORT

FC Botosani a castigat meciul cu Pandurii Targu Jiu cu scorul de 3-1, iar Leo Grozavu a anticipat bine inaintea jocului, atunci cand a spus ca partida nu va fi deloc una usoara.

Meciul FC Botoșani - Pandurii, văzut de la "firul ierbii"! Kuku: "Haaai suuuus!" - GALERIE FOTO, VIDEO

Ora 13:30, cele doua echipe ies de la cabine in aplauzele celor peste 4.000 de spectatori prezenti in tribunele stadionului Municipal.

Leo Grozavu incepe meciul cu Alberto Cobrea, Andrei Patache, Răzvan Tincu, Andrei Miron, Sergiu Popovici, Alin Cârstocea, Stelian Cucu, Mihai Bordeianu, Laurenţiu Buş, Mihai Roman şi Benjamin Kuku.

De partea cealalta, Flavius Stoicat trimite in teren urmatorul "11": Daniel Popescu, Samson Nwabueze, Cornel Ene, Florin Ilie, Marian Buşu, Ionuţ Zaina, Daniel Stana, Jeffery Ket, Cătălin Hlistei, Dragoş Firţulescu şi Sergiu Negruţ.

Centralul Andrei Chivulete arunca moneda, iar capitanul Andrei Patache alege "terenul", in timp ce oaspetii au lovitura de start. Botosanenii sunt incarcati cu motivare, energie si ataca poarta lui Popescu inca din primul minut. Din tribune se aude: "Haideti baietii! Victorie astazi!".


In secunda 38, Patache ii paseaza lui Bordeianu, iar acesta centreaza in careu, acolo unde se afla Kuku. Nigerianul preia, insa nu poate suta, asa ca scoate in lateral pentru Roman, care suteaza pe porta, mingea fiind retinuta de Popescu. Este primul semn ca meciul va fi unul cu goluri multe.

Dupa cateva actiune ale oltenilor, vine si golul botosanenilor, reusit de Mihai Roman. Patache si Roman fac schimb de pase pe partea dreapta, ultimul dintrei ei centrand in careu pentru Kuku. Mingea ajunge insa la Bus, care face o faza frumoasa si il intoarce pe Firtulescu pe toate partile, centreaza perfect pentru Roman, care reia cu capul si il invinge pe Popescu, care a avut o reactie intarziata.

Toti spectatorii sar de pe scaune si imediat dupa ce crainul anunta ca a marcat Mihai, fanii botosaneni si-au unit glasurile si au strigat din toate fortele: ROMAAAAAAAN! Un moment emotionant!



La poarta cealalta, Cristea executa o lovitura libera. Este minutul 13 si oaspetii vor sa egaleze. Se opune Cobrea, care plonjeaza langa bara si retine. Suporterii botosaneni il aplauda si pe portar si ii impinge de la spate pe jucatori: "BOTOSANI, BOTOSANI, BOTOSANI". Elevii lui Leo Grozavu sunt in atac si este minutul 16. Laurentiu Bus centreaza de pe partea stanga pentru Kuku, minge respinsa de un fundas pana in piciorul lui Bordeianu, care din interiorul careului ia la tinta bara transversala. Din tribune se aude "OOOOOO", iar actiunea jucatorilor este aplaudata de fanii botosaneni.

Vine insa minutul 19, cand Negrut trece destul de usor de Miron, intra in careu si profita de faptul ca portarul Cobrea a iesit din poarta si trimite o scarita de toata frumuserea. 1-1, insa publicul continua sa-si incurajeze favoritii. Pana la un punct! Atunci cand fotbalistii lui Leo Grozavu nu gasesc un culoar liber si intorc mingea inapoi la fundasi, fanii ii taxeaza cu huiduieli. Mai urmeaza cateva pase gresite a lui Carstocea, iar fanii isi pierd cumpatul. Leo Grozavu ii raspunde unui suporter din tribuna: "Incurajeaza-i".

In spatele portii aparate de Popescu este trimis la incalzire fostul botosanean Paul Batin. Atacantul striga la propriul portar: "Calm, calm. Nu te grabi". Dupa ce acesta degajeaza, exact ca un antrenor, Batin ii cere portarului sa strige la jucatori: "Popi striga la ei. Dirijeaza-i".



Suntem in minutul 29, iar Laurentiu Bus, o surpriza placuta la FC Botosani, chiar daca a ratat cateva ocazii, trece de Samson, intra in careu si suteaza spre vinclu, insa mingea trece putin peste poarta. Suporterii incep sa-si revina, nu au mai huiduit, ba din contra, au aplaudat actiunea mijlocasului stanga. 

Am ajuns in minutul 40. Patache trimite mingea lui Roman, care este in careu, ii paseaza lui Kuku, iar acesta scoate pentru Carstocea. Cu Bus aflat singur, singurel in partea stanga, Carstocea ia decizia de a suta la poarta. Slab si pe centrul portii. 

VINE PAUZA! Jucatorii merg la vestiare, iar Leo Grozavu face doua schimbari. Doi botosaneni sunt scosi de pe teren, desi nu au fost cei mai slabi de pe teren. Il scoate pe Patache, iar Mihai Roman preia banderola si postul de fundas dreapta, iar in locul sau intra Golofca. Si Bordeianu este lasat la cabine, iar in locul sau intra Morutan.

Incepe repriza a doua, insa prima ocazie o are Pandurii. Trifu primeste o pasa in careu, trece printre Miron si Morutan si ramane singur in fata portii. Suteaza la coltul scurt, insa Alberto Cobrea respinge cu piciorul drept sutul puternic trimis de jucatorul oltenilor. 

Benjamin Kuku incearca sa-si determine colegii sa iasa din propria jumatate de teren. "HAAAAAI SUUUUUUS! HAAAAAI SUUUUUUS!", le striga nigerianul colegilor. Acestia il asculta si fac presing. Il determina pe Popescu sa degejeze de cateva ori in tribuna. In minutul 64, Golofca colaboreaza foarte bine cu Carstocea, acesta din urma trimite mai departe spre Kuku, iar atacantul ramane singur in fata portii. Preia bine si suteaza, marcand pentru 2-1. 

Asa cum in trecut se auzea din tribune "Misu, Misu, Misu", acum fanii l-au incurajat pe atacantul de 22 de ani: "KUKU, KUKU, KUKU". Incurajarile fanilor ii prind bine lui Kuku, care peste numai 4 minute are sansa de a marca pentru 3-1, insa Popescu a respins. Fanii sunt in delir! Sunt fericiti!

Revenit pe teren dupa 4 etape de suspendare cu o pofta de joc incredibila, Golofca primeste o pasa de la acelasi Kuku si trimite sub transversala, reusind sa marcheze pentru 3-1. Este minutul 79, iar Golofca isi face cruce dupa gol si ridica mainile spre cer. Vizibil emotionat, jucatorul sucevean este felicitat de colegi. Laurentiu Bus are o sansa uriasa de a face 4-1, dupa ce il dribleaza pe Popescu si cu poarta goala nu reuseste sa marcheze. Nu-i nimic! Capul sus!

Scor final 3-1, iar FC Botosani joaca etapa viitoare pe terenul campioanei Astra Giurgiu.





















































 

Spune-ne opinia ta