Meciul FC Botosani - ACS Poli Timisoara ar putea fi amanat! Burleanu: "Asteptam sedinta de Guvern"
SPORT

Meciul FC Botosani - ACS Poli Timisoara ar putea fi amanat! Burleanu: "Asteptam sedinta de Guvern"
Ieri seară, în clubul Colectiv din Bucureşti, a avut loc o tragedie şi mai mulţi tineri au murit sau au ajuns în stare gravă la spital, ca urmare a unui incediu.

Ca urmare a acestei situaţii, la ora 12:30 va avea loc o şedinţă de Guvern, în urma căreia, mai mult ca sigur, se va declara doliu naţional timp de trei zile. În acest caz, evenimentele sportive de sambata, duminica si luni ar putea fi amanate şi nu se va disputa nici un meci din Liga 1.

Preşedintele Federaţiei de Baschet, Horia Păun, a declarat pentru GSP.RO că, în cazul în care se va decide doliu naţional, nu se va disputa nici un meci, la nici un nivel.

Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani, a declarat pentru Stiri.Botosani.ro ca nu are deocamdata nicio informatie in acest sens.

"Am vazut si eu tragedia de aseara si sunt in stare de soc. Pana in acest moment nu am discutat cu cei de la Federatie. Asteptam mai intai decizia Guvernului, dupa care vom sti ce vom face. Va vom tine la curent cu noutatile", a precizat Cornel Sfaiter.

Contactat de reporterul Stiri.Botosani.ro, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a precizat ca si el asteapta sedinta de Guvern si decizia care se va lua.

"Depinde la ce nivel este clasata ziua de doliu national si daca se solicita suspendarea manifestarilor sportive. La ora 12.30 asteptam sedinta de Guvern", ne-a spus Razvan Burleanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modernizarea drumului Botoşani-Târgu Frumos, o certitudine! S-au prins banii în bugetul de stat pentru realizarea investiţiei! DOCUMENT

Joi, 14 Decembrie 2017
1208

Potrivit Hotărârii aprobată de Guvern, finanţarea reabilitării şi modernizării acestui drum naţional se realizează din fonduri externe nerambursabile şi de la bugetul de stat, prin buge...

O botoşăneancă, prietenă din studenţie cu tânăra ucisă la metrou. "Un suflet cald, o domniţă fină"

Joi, 14 Decembrie 2017
2930

Interpreta de muzică populară Georgiana Spînu a fost colegă de facultate și prietenă cu Alina Ciucu, tânăra care a sfârșit tragic la metrou.Alina Ciucu era o tânăr...

Numărul de posturi din penitenciare va fi majorat!

Joi, 14 Decembrie 2017
731

Posturile pentru sistemul penitenciar se suplimentează cu 1000 de locuri, de la 15.041 la 16.041, potrivit unei hotărâri de Guvern aprobată în ședința de astăzi.Nevoia de suplime...