Meci senzațional reușit de FC Botoșani. Dinamo pierde orice şansă la play-off!

Meci senzațional reușit de FC Botoșani. Dinamo pierde orice şansă la play-off!

Dinamo a pierdut orice şansă la play-off, după înfrângerea cu Botoşani, scor 2-1, de pe teren propriu. În acest moment doar primele 8 echipe din clasament par să spere la un loc la "masa bogaţilor".

Echipa din Ştefan cel Mare se "injectase" cu moral după victoriile cu Poli Iaşi şi Sepsi. Chiar şi aşa, "câinii" nu aveau vreo garanţie că vor recupera terenul pierdut în prima parte a sezonului. Trupa lui Rednic trebuia să bată tot pe linie şi să spere la ajutor din "indirecte". Lucrurile s-au simplificat acum, cel puţin pentru Dinamo, care va lupta în play-out. Va fi o perioadă în care Rednic va încerca să lege relaţiile de joc pentru sezonul viitor, când ambiţiile cu siguranţă vor fi mai mari, titreaza Digisport.ro.

Golurile pentru FC Botoșani au fost înscriese de Golofca, în minutul 28, și Fabbrini, în minutul 75. Pentru Dinamo a înscris Montini, în minutul 24.

Italianul Diego Fabbrini a râs de apărarea lui Mircea Rednic în Dinamo – FC Botoșani, titrează și fanatik.ro. Mijlocașul moldovenilor a primit o minge în flancul stâng de atac, și-a căutat din priviri coechipierii, după care a luat decizia să pătrundă de unul singur. A driblat tot ce i-a ieșit în cale, apoi a culcat portarul cu un super șut și a marcat al doilea gol al formației sale. La 1-2, suporterii din Ștefan cel Mare au rămas înmărmuriți și au fost martori bucuriei oaspeților. 

Victoria Botoşaniului a complicat calculele și pentru echipa lui Hagi. Fosta campioană a coborât până pe 7 şi are un program foarte greu. Ca atare, îi va fi teribil de complicat să mai revină între primele şase, judecând şi după cum a arătat echipa "Regelui" în ultima perioadă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
285

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
192

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
112

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...