MECI NEBUN PE MUNICIPAL! FC Botosani a condus de 4 ori, dar nu a reusit sa invinga pe Farul Constanta

MECI NEBUN PE MUNICIPAL! FC Botosani a condus de 4 ori, dar nu a reusit sa invinga pe Farul Constanta
Meci incredibil la Botoşani, unde formația gazdă a condus de patru ori, dar nu s-a putut impune, fiind egalată în prelungiri.

Botosanenii au inceput partida destul de haotic pana in minutul 18, cand brazilianul "Juninho" De Souza a profitat de o balbaiala in careul constantenilor si a introdus balonul in poarta din 3 m. De atunci si pana la pauza botosanenii nu au jucat nimic, sau mai bine zis au jucat "nimic". Constantenii au profitat si au egalat prim golul reusit de Patrulea dupa o faza trasa la indigoo cu cea in care De Souza a marcat pentru FC Botosani.

La pauza, atacantul Marius Matei a fost aspru criticat de suporterii aflati la tribuna 0, iar jucatorul Botosaniului s-a revansat in partea secunda cand a reusit sa inscrie dupa ce a ajuns singur in fata fostului portar al Stelei, Cornel Cernea. Bucuria botosanenilor nu a durat foarte mult pentru ca Sascau a marcat superb din lovitura lobera lateral dreapta.

Imediat dupa golul primit, Marius Popescu l-a trimis in atac nou-venitul El Hadji Diouf. Inspiratie buna din partea tehnicianului, pentru ce senegalezul a reusit sa marcheze pentru 3-2. Insa nici de aceasta data FC Botosani nu a putut tine de rezultat pentru ca Sascau a marcat din nou, de aceasta data in interiourul careului, dupa o eroare a apararii botosanene. In minutul 90, Flavius Chisu a marcat primul sau gol de cand a venit la Botosani, reusind sa duca echipa locala din nou in avantaj, un avantaj care avea sa fie de doar 4 minute. Constantenii au reusit a patra egalare in ultimele clipe al jocului prin Ivanovici.

Rezultat final 4-4 si singurele vesti bune de la echipa locala sunt jucatorii De Souza si Diouf care au dovenit ca au clasa si pot oricand ajuta echipa. (Ionut Tabultoc)

Intra pe www.sport.botosani.ro pentru a afla reactii dupa meciul de duminica!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
584

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
213

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
166

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...