Meci dificil pentru FC Botosani. Enache: "Si noi putem castiga un trofeu"
SPORT

FC Botosani va juca vineri seara, pe terenul celor de la FC Voluntari, formatie care in sezonul trecut a obtinut doua trofee: Cupa si Supercupa Romaniei.

Meci dificil pentru FC Botosani. Enache: "Si noi putem castiga un trofeu"

Antrenorul botosanenilor, Costel Enache, crede ca si FC Botosani poate castiga un trofeu, acesta fiind Cupa Romaniei si nicidecum campionatul, chiar daca au mai fost echipe mici care au obtinut titlul in Liga 1.

"Sigur ca putem si noi sa castigam un trofeu. Categoric. Cupa Romaniei de exemplu, pentru ca e o competitie in care in 4-5 meciuri esti acolo. Cred ca avem capacitatea ca in 4-5 meciuri sa fim concentrati. Daca vorbim despre campionat, ar trebui sa fim mai realisti. Este departe lucrul acesta. Trebuie sa stim cine suntem, iar obiectivele noastre sa fie realizabile. Pasii mari ne dezechilibreaza.", a declarat Costel Enache.

Partida de la Voluntari se anunta a fi una poate chiar mai dificila decat cea cu Dinamo, de pe National Arena, incheiata cu scorul de 1-0 pentru FC Botosani. 

Din cele 8 intalniri directe, FC Botosani a castigat doar 2 meciuri, ambele pe teren propriu, in timp ce FC Voluntari s-a impus de 3 ori: de 2 victorii acasa si o victorie in deplasare. Pe terenul din Voluntari, FC Botosani a obtinut cel mai mult cate un punct, in doua intalniri, ambele avand scorul de 1-1.

Meciul dintre FC Voluntari si FC Botosani va avea loc vineri seara, incepand cu ora 21:00, in direct pe Digisport, Dolcesport si Look tv.

 

Spune-ne opinia ta