Meci cu PATRU cartonase rosii! Miron si Golofca au fost eliminati de la Botosani, iar doi ieseni au cersit cartonasele rosii! GALERIE FOTO

Meciul dintre FC Botosani si CSM Poli Iasi, incheiat cu scorul de 1-3, a fost identic ca cel cu Gaz Metan Medias, de pe Municipal, din urma cu o saptamana, cand au fost elimitati tot patru jucatori, cate doi de la fiecare echipa.

Meci cu PATRU cartonase rosii! Miron si Golofca au fost eliminati de la Botosani, iar doi ieseni au cersit cartonasele rosii! GALERIE FOTO

Andrei Miron si Catalin Golofca au fost eliminat atat in meciul cu Gaz Metan, cat si in cel din aceasta seara, cu CSM Poli Iasi.  De partea cealalta, jucatorii ieseni au primit cartonasele rosii intentionat.

In minutul 26, Andrei Miron a primit primul cartonas galben, dupa un fault la mijlocul terenului, iar peste 10 minute a faultat in careu si a primit cel de-al doilea cartonas galben si implicit pe cel rosu. 

In minutul 39, Catalin Golofca a incasat din nou un cartonas rosu stupid, asa cum a facut si-n urma cu doua etape. De aceasta data l-a lovit pe Sato fara minge, iar Ovidiu Hategan i-a acordat direct cartonasul rosu. 

Cu doi oameni in minus si cu 0-2 pe tabela, botosanenii nu au mai putut reveni si in final au pierdut cu scorul de 1-3. Ciudat este ca pe final de meci, Cosmin Frasinescu si Alexandru Ciucur au cersit pur si simplu cartonasele rosii. Primul a fost eliminat pentru tragere de timp, iar dorohoianul Ciucur a fost eliminat pentru doua galbene la aceeasi faza.

Florin Prunea a spus la finalul meciului ca jucatorii au primit intentionat cartonasele rosii pentru a fi suspendati in partida din Cupa Romaniei cu CFR Cluj, urmand a fi apti pentru meciul cu Dinamo din campionat.























 

 

Spune-ne opinia ta