Marius Matei (Re)Vine la FC Botoşani

Marius Matei (Re)Vine la FC Botoşani

 Marius Matei  

Atacantul Marius Matei revine pentru a treia oară la FC Botoşani. După ce a ratat transferul la Astra Ploieşti, Marius Matei a ales să se întoarcă la Botoşani. El va veni sub formă de împrumut de la Oţelul Galaţi urmând ca FC Botoşani să îi plătească contractul.

"Am vorbit cu Matei şi îl aşteptăm la pregătire. Cei de la Oţelul au fost de acord să îl împrumute la Botoşani cu opţiunea de cumpărare în vară. El este pregătit din punct de vedere fizic şi în mod sigur va putea juca. Sperăm să ne ajute aşa cum a făcut-o în returul campionatului trecut", a spus Cornel Şfaiţer.

Contactat telefonic, Marius Matei a spus că vine la Botoşani cu gândul de a face un retur bun şi de a marca cât mai multe goluri care să îl ajute ca din vară să revină în prima ligă.

"Acum îmi fac bagajele şi mă pornesc spre Botoşani. Nu am discutat încă nimic de bani dar la momentul acesta mă interesează în primul rând să joc. De aceea am fost de acord să renunţ la nişte bani doar pentru a veni la Botoşani. M-am pregătit până acum cinci zile cu Astra dar nu ne-am înţeles şi a trebuit să plec. Am mai avut varianta de a merge la Tg. Mureş pe un contract asemănător celui de la Oţelul dar am ales Botoşaniul. Vin cu gândul de a juca. Cunosc echipa, publicul şi îmi face plăcere să revin la Botoşani. În plus am lucrat foarte bine cu Cristi Popovici în returul campionatului trecut şi asta contează mult", a precizat Marius Matei.

Deşi mai are contract cu Oţelul Galaţi încă doi ani şi jumătate, Marius Matei nu mai este în graţiile lui Dorinel Munteanu care nu a dorit să se mai bazeze pe el.

"La Galaţi pot spune că am avut ghinion. Au fost mai multe chestii care nu aveau legătură cu fotbalul. Dacă la Vaslui am colaborat bine cu Dorinel Munteanu, nu s-a întâmplat acelaşi lucru şi la Galaţi. Mi-a reproşat că m-au uitat urât la el din teren. Vreau să fiu judecat după prestaţia mea din teren şi nu după cum mă îmbrac, cum merg sau alte chestii de genul acesta. Din vară nu ştiu ce se va întâmpla", a mai spus Marius Matei.

În condiţiile în care Marius Matei revine la FC Botoşani, conducerea clubului a decis să renunţe la atacantul Andrei Porfireanu. Acesta va fi împrumutat la CFR Paşcani până la finalul acestui sezon.

"Nu avea nici un rost să îl ţinem şi pe Porfireanu în lot. Şansele ca el să joace sunt foarte mici. În atac acum îi avem pe Ghiceanu, Homneac, Boghian şi Matei", a mai precizat Cornel Şfaiţer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Liga2.RO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...

Festivalului Filmului European ajunge la Botoșani (Cinema „Unirea”) în perioada 10-12 mai cu filme despre libertate!

astăzi, 20:00
24

Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie,Festivalul Filmului European este organizat ...

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
36

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...