Marius Croitoru vorbește despre plecarea sa: ”Nu mai pot lucra cu el. S-au simțit lezati cei noi? Să demonstreze pe teren că sînt mai buni"

Marius Croitoru vorbește despre plecarea sa: ”Nu mai pot lucra cu el. S-au simțit lezati cei noi? Să demonstreze pe teren că sînt mai buni"
Fostul căpitan al Botoșaniului, Marius Croitoriu, a ținut să lămurească situația sa, imediat după despărțirea de gruparea moldavă, pe care a ajutat-o atît să promoveze în Liga 1, cît și să ajungă, în premieră, în cupele europene.

...despre plecarea de la FC Botoşani: "Mă despart în condiții civilizate de publicul din Botoșani, de domnul Șfaițer, de domnul Iftime, știu cît suflet s-a pus în oraș pentru echipa de fotbal. Și știu cît suflet am pus și eu, ca fotbalist, ca lider al vestiarului. Am venit în momente delicate la FC Botoșani, am dat totul ca să facem performanță. Plecarea mea n-a fost ceva premeditat. În urmă cu o lună am spus public că aș vrea să mă retrag în 2-3 ani de la FC Botoșani, în picioare, nu în genunchi, așa cum am fost toată viața mea. Pasiunea mea e fotbalul, viața mea e familia. Eu cred că în cîteva zile îmi voi găsi un angajament. Nu voi alege banii, mă duc acolo unde voi fi apreciat", a spus în exclusivitate pentru GSP.RO.

...despre antrenor: "N-a renunțat Leo Grozavu la mine, dimpotrivă. A fost alegerea mea, am ajuns într-un punct în care să nu mai pot lucra cu el. Atît. Așa cum a spus el, nimeni nu e de neînlocuit. Am ales să plec cu fruntea sus!"

...despre transferuri: "Dacă am criticat achizițiile verii? Pentru ce-am făcut pe teren și la echipă, cred că pot să-mi spun o părere atunci cînd sînt întrebat. Tincu, de exemplu, cred că s-a renunțat prea ușor la el, părerea mea, merita să rămînă, a dat valoare lotului. S-a simțit cineva lezat dintre cei noi? Să demonstreze pe teren că sînt mai buni decît Tincu sau decît cei care au plecat! Cei care au venit să arate pe teren, nu să vorbească. Eu spun lucrurile în față, nu pe la spate, nimeni n-are ce să-mi reproșeze".

...despre «sifonări»:"Eu vorbesc la obiect, așa am făcut-o mereu, cu toți, nu "sifonez" în presă sau mai știu eu unde. Eu îl cunosc pe domnul Șfaițer, a realizat ceva în viață, nu cred că există cineva care să-i reproșeze ceva. De aceea nu pricep de unde a apărut informația că ar fi fost la un pas de bătaie cu Leo Grozavu. I s-a adus un prejudiciu de imagine. Cum să sară cineva la domnul Șfaițer? Și cei care au plecat de la Botoșani, au făcut-o primindu-și și pînă la ultimul ban. Cineva vrea să facă rău echipei prin aceste dezinformări. Văd că acum unii au spus despre mine că aș fi fost "sifonul" conducerii. Băieții de la echipă știu mai bine adevărul. În primul rînd, eu am avut calitatea de a vorbi cu patronatul, n-am fost «sifonul» din vestiar, cum au făcut alții. Eu am garantat promovarea și m-am ținut de cuvînt, am garantat cupele europene și m-am ținut de cuvînt, vă pot confirma domnii Șfaițer și Iftime. Ne-am ajutat reciproc".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
91

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
100

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
131

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...