Marius Croitoru, la finalul meciului cu FC Botosani: "Este orasul si locul unde m-am simtit cel mai bine"

Marius Croitoru, la finalul meciului cu FC Botosani: "Este orasul si locul unde m-am simtit cel mai bine"
Fostul capitan al formatiei FC Botosani, Marius Croitoru, a fost capitanul noii sale echipe, ACS Poli Timisoara, in partida de luni seara de pe Municipal.

La finalul partidei, Croitoru a precizat ca oaspetii meritau victoria avand in vedere ocaziile mari pe care le-au avut in repriza a doua.

"Am castigat un punct si este bun, dar in acelasi timp am pierdut si doua puncte, pentru ca Timisoara a avut ocazii mai multe si mai clare, cel putin in a doua repriza. Consider ca Timisoara a dominat a doua repriza. Acum sunt la Timisoara si dau totul pentru aceasta echipa. Am castigat un punct si merge mai departe. Important era ca FC Botosani sa nu faca rocada cu noi in clasament. Am luat un punct pe un teren greu, dar nu e fericire, pentru ca vestiar eram tristi. Daca inaintea meciului probabil ca eram multumiti cu un egal, acum suntem tristi pentru ca realitatea de pe teren a fost alta", a declarat Marius Croitoru.


Fotbalistul care a ajutat la promovarea formatiei FC Botosani in Liga 1 isi doreste ca atat fost sa echipa, cat si actuala, sa se salveze de la retrogradare.

"Imi doresc din tot sufletul ca Botosani si Timisoara sa se salveze si sa fie pe locurile 7-8, pentru ca merita. Sunt doua echipe frumoase, doua orase frumoase, cu oameni care lupta ca activitatea fotbalistica sa continue. Sincer, nu ma asteptam sa fiu capitan, dar am spus-o si aici la Botosani, scopul nu este sa fii capitan, dar banderola nu se refuza. Am purtat-o cu cea mai mare mandrie, asa cum am facut-o la Botosani.", a adaugat Croitoru.


Mijlocasul banatenilor a tinut sa le multumeasca galeriei FC Botosani, dar si tuturor suporterilor care l-au aplaudat si i-au strigat numele luni seara.

"Publicul a dat inca odata dovada ca sunt niste oameni demni si tin sa le multumesc tuturor oamenilor care au fost astazi prezenti pe stadion. Mi-au umplut sufletul de bucurie. Nu poti decat sa fii mandru cand esti aplaudat de un stadion intreg si sa ti se striga numele. Oamenii au vazut ca atat timp cat am fost aici am dat totul pentru echipa, am fost trup si suflet pentru echipa. Vreau sa le multumesc si vor avea un loc aparte in sufletul meu. Am mai spus-o, Botosaniul este orasul si locul unde m-am simtit cel mai bine si-mi voi aduce aminte cu placere de acest ora.", a incheiat Marius Croitoru.

 

Spune-ne opinia ta