Marius Croitoru isi scoate tricoul la licitatie, in scop caritabil, si il cheama alaturi pe Ousmane N`Doye! FOTO

Marius Croitoru isi scoate tricoul la licitatie, in scop caritabil, si il cheama alaturi pe Ousmane N`Doye! FOTO
Capitanul echipei FC Botosani, Marius Croitoru, si-a scos la vanzare tricoul pe care il poarta in meciurile din Liga 1, licitatia urmand a se incheia inaintea meciului din ultima etapa cu Viitorul Constanta.

Fotbalistul botosanenilor vrea ca banii obtinuti pe tricou sa-i doneze colegului sau de la Piatra Neamt, Costel Enache, fost fotbalist in Liga 1. Denis, fiul fostului antrenor al Ceahlaului, are nevoie de o interventie chirurgicala in strainatate. In urma cu mai multi ani, micutului fotbalist i s-a depistat o tumoare cervicala, iar acum starea lui s-a agravat si a ajuns la cate trei crize pe zi!

(Denis joaca la juniorii Ceahlaului - foto stanga)

"As dori sa-i ofer un ajutor fostului nostru coleg de breasla, Costel Enache, care trece prin cel mai greu meci al sau. Imi doresc din tot sufletul ca acest meci sa-l castige. Din pacate nu este implicat direct si pentru un parinte e cel mai crunt lucru sa-ti vezi copilul in asemenea situatii. Sunt si eu tata si stiu ce inseamna. De asta fac un apel la toti oamenii, pentru ca de-a lungul timpului am fost implicat in mai mult campanii umanitare aici la Botosani, si cu aceasta ocazie doresc sa vand tricoul meu pentru a-l ajuta pe Denis. Imi doresc sa fie o suma cat mai mare, nu pentru mine, ci pentru acvest copil", a declarat Marius Croitoru.

Jucatorul Botosaniului a spus ca pretul de pornire a licitatiei incepe de la 400 de lei, iar tricoul va putea fi cumparat de pe un site specializat sau de pe site-ul oficial al clubului, in urmatoarele zile.

Marius Croitoru l-a rugat si pe jucatorului celor de la ASA Targu Mures, Ousmane N'Doye, sa faca acelasi lucru. "As vrea sa transmit un mesaj colegilor din Liga 1 sa mi se alature. Il rog din suflet pe bunul meu prieten Ousmane N'Doye sa-si vanda tricoul, poate va fi tricoul de campion si va valora mai mult si ne va ajuta foarte mult.", a adaugat Croitoru.

Toti cei care vor sa doneze bani pentru Denis Enache, o pot face la urmatoarele conturi deschise la BCR pe numele Enache Denis Constantin:

Cont LEI : RO79RNCB0679144622770001
Cont EUR: RO52RNCB0679144622770002
cod swift/BIC: RNCBROBU

 

Spune-ne opinia ta