Marius Croitoru, blocat la Poli Timisoara: "Sunt pe drumuri! Mi-e ciudă doar că... ". Ce spune despre revenirea la FC Botosani!

Marius Croitoru, blocat la Poli Timisoara: "Sunt pe drumuri! Mi-e ciudă doar că... ". Ce spune despre revenirea la FC Botosani!
Fostul capitan al echipei FC Botosani, mijlocașul Marius Croitoru a fost exclus din lot de Florin Marin și nu mai poate juca nicăieri până în sezonul viitor.

Experimentatul fotbalist e blocat la Timișoara. Marius Croitoru s-a transferat la ACS Poli după ce a început campionatul la Botoșani, dar tehnicianul Florin Marin l-a exclus în iarnă din lot. Interesant e că fotbalistul de 35 de ani a fost păstrat pe lista de Liga 1 de managerul sportiv Daniel Stanciu.

- Marius, care mai e situația ta?
- Din păcate, aceeași: la Timișoara nu mai pot juca, dar nici în altă parte, pentru că am bifat deja două cluburi în acest sezon. Practic, sunt pe drumuri!
(....)


- Ți s-a mai întâmplat până acum așa ceva în carieră?
- E prima dată când sunt lăsat în afara echipei, dar n-am ce face, trebuie să trec și peste astfel de momente. E foarte dureros pentru mine și familia mea. Ne-am mutat cu toții din Moldova la Timișoara și nu doar pentru două-trei luni!

- Acum regreți pasul făcut?
- Nu am regretat niciodată nimic. Eu am venit cu inima deschisă, am venit când aici era un alt antrenor, domnul Stanciu și Alexa m-au dorit foarte mult. Mi-e ciudă doar că, atunci când am plecat de la Botoșani, am ignorat alte oferte pentru a semna cu Poli... Să nu uităm că nu am venit oricum, ci din postura de căpitan al unei formații calificate în cupele europene!

- La Botoșani de ce nu te-ai întors?
- Nu se pune problema. Îi respect pe cei de la Botoșani și tot ce au realizat acolo, dar nu am avut nicio discuție în acest sens.

Sursa: gsp.ro -> APASA AICI si citeste tot interviul!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DOROHOI - 100 de ani de la Marea Unire

Miercuri, 18 Iulie 2018
191

1916-1917-1918 au fost printre cei mai dificili ani din istoria oraşului Dorohoi în contextul în care întreaga societate românească se confrunta cu nenumărate greutăţi cau...

Șofer căutat de Poliție: Nu a oprit mașina după ce a lovit, în viteză, o bătrână!

Miercuri, 18 Iulie 2018
439

Un apel la 112 anunța că un șofer a rănit o femeie, după care mașina și-a continuat drumul. Cea care a sunat, o femeie în vârstă de 70 de ani, din Cristești, a spus că autoturism...

Petre Daea: Condițiile meteorologice nefavorabile au generat pierderi extraordinare la culturile de rapiță

Miercuri, 18 Iulie 2018
184

Ministrul Agriculturii Petre Daea spune, într-un mesaj video postat miercuri pe Facebook, că fenomenele meteorologice nefavorabile și grindina au generat pierderi "extraordinare de producție" pent...