Marius Croitoru, blocat la Poli Timisoara: "Sunt pe drumuri! Mi-e ciudă doar că... ". Ce spune despre revenirea la FC Botosani!

Marius Croitoru, blocat la Poli Timisoara: "Sunt pe drumuri! Mi-e ciudă doar că... ". Ce spune despre revenirea la FC Botosani!
Fostul capitan al echipei FC Botosani, mijlocașul Marius Croitoru a fost exclus din lot de Florin Marin și nu mai poate juca nicăieri până în sezonul viitor.

Experimentatul fotbalist e blocat la Timișoara. Marius Croitoru s-a transferat la ACS Poli după ce a început campionatul la Botoșani, dar tehnicianul Florin Marin l-a exclus în iarnă din lot. Interesant e că fotbalistul de 35 de ani a fost păstrat pe lista de Liga 1 de managerul sportiv Daniel Stanciu.

- Marius, care mai e situația ta?
- Din păcate, aceeași: la Timișoara nu mai pot juca, dar nici în altă parte, pentru că am bifat deja două cluburi în acest sezon. Practic, sunt pe drumuri!
(....)


- Ți s-a mai întâmplat până acum așa ceva în carieră?
- E prima dată când sunt lăsat în afara echipei, dar n-am ce face, trebuie să trec și peste astfel de momente. E foarte dureros pentru mine și familia mea. Ne-am mutat cu toții din Moldova la Timișoara și nu doar pentru două-trei luni!

- Acum regreți pasul făcut?
- Nu am regretat niciodată nimic. Eu am venit cu inima deschisă, am venit când aici era un alt antrenor, domnul Stanciu și Alexa m-au dorit foarte mult. Mi-e ciudă doar că, atunci când am plecat de la Botoșani, am ignorat alte oferte pentru a semna cu Poli... Să nu uităm că nu am venit oricum, ci din postura de căpitan al unei formații calificate în cupele europene!

- La Botoșani de ce nu te-ai întors?
- Nu se pune problema. Îi respect pe cei de la Botoșani și tot ce au realizat acolo, dar nu am avut nicio discuție în acest sens.

Sursa: gsp.ro -> APASA AICI si citeste tot interviul!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Revoluționarii din Botoșani cer (din nou) pământ!

Marţi, 24 Aprilie 2018
416

Asociația Revoluționară 22-25 Decembrie 1989 Botoșani s-a adresat Consiliului Local Botoșani, în prima jumătate a lunii aprilie, solicitând, în numele membrilor care au de...

Un dispensar TBC va fi construit în municipiul Botoșani!

Marţi, 24 Aprilie 2018
480

Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani, împreună cu Instituția Medico-sanitară Publică-Centrul Medicilor de Familie Bălți și Poliția de Frontieră Bălți, au demarat dezvoltarea unui p...

A murit istoricul Dinu Giurescu, membru al Academiei Române! VIDEO

Marţi, 24 Aprilie 2018
187

Istoricul Dinu Giurescu, membru al Academiei Romane, a incetat din viata marti, la varsta de 91 de ani. Informatia a fost confirmata pentru Mediafax de Academia Romana. Nascut la 15 februari...