Marius Croioru: "Ce vina are antrenorul ca noi ratam?"

Marius Croioru: "Ce vina are antrenorul ca noi ratam?"
Marius Croitoru, căpitanul din jocul de sambata al FC Botoşani a declarat la DigiSport că tehnicianul Cristi Popovici n-are nici o vina pentru infrangerea cu Ceahlaul (0-1), in timp ce fundasul Andrei Poverlovici este de parere ca meritam un punct in acest meci.

Ce vina are antrenorul ca noi ratam? Nu suntem in criza, dar din păcate nu suntem nici într-un moment bun. Înfrângerile au venit în mod repetat şi nu am avut puterea să trecem peste acest moment. Sper să avem puterea să ne revenim după această mini-vacanţă. Nu mă aşteptam să fiu căpitan. A fost o surpriză şi pentru mine, a declarat Marius Croitoru.

Nu meritam să pierdem astăzi. A fost o primă slabă a noastră însă în a doua meritam mai mult. Un rezultat de egalitate cred că era bun. Nu am o explicaţie, de ce jucăm mai slab în prima sau în a doua repriză. Nu am ce să spun. Am luat un gol ca în curtea şcolii. Trebuie să strângem rândurile, să fim mai concentraţi, să adunăm cât mai multe puncte şi să facem o figură frumoasă în jocurile care au rămas din acest tur, a declarat Andrei Poverlovici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
349

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
827

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
63

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...