Marian Dragulescu, medalie de aur pentru Romania la Campionatele Europene de gimnastica de la Cluj!

La 37 de ani, Dragulescu a devenit recordmen in toata istoria Romaniei la Campionatele Europene de Gimnastica. A fost a zecea medalie de aur a lui Dragulescu si a doborat astfel recordul Nadiei Comaneci.

Marian Dragulescu, medalie de aur pentru Romania la Campionatele Europene de gimnastica de la Cluj!

Marian Dragulescu a castigat medalia de aur la sol, in cadrul Campionatelor Europene de gimnastica de la Cluj. Sportivul nostru a facut un exercitiu aproape perfect, notat de arbitri cu 14.500.

Locul doi a fost ocupat de Dmitrii Lankin (Rusia, 14.466), iar pe trei a incheiat Alexander Shatilov (Israel, 14.400)

Aceasta este prima medalie castigata de Romania la Europenele de la Cluj, relateaza Ziare.com.

Cu acest rezultat, Dragulescu a devenit recordmen in toata istoria Romaniei la Campionatele Europene de Gimnastica. A fost a zecea medalie de aur a lui Dragulescu si a doborat astfel recordul Nadiei Comaneci.

Prezenta in sala, "Zeita de la Montreal" l-a aplaudat energic pe Dragulescu dupa aceasta performanta.

Marian Dragulescu este calificat si in finala de la sarituri, de duminica, unde de asemenea are o sansa importanta sa castige o medalie.

Duminica le vom avea in finala la barna si pe Larisa Iordache si Catalina Ponor, cu sanse mari pentru medalii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...