Marea impacare! Golofca a marcat, iar Grozavu l-a luat in brate si l-a pupat! FOTO
SPORT

Cătălin Golofca a marcat astăzi împotriva lui ASA Targu Mures (2-0), iar conflictul cu antrenorul Leo Grozavu e istorie. 

Marea impacare! Golofca a marcat, iar Grozavu l-a luat in brate si l-a pupat! FOTO

Tehnicianul şi-a luat în braţe jucătorul după gol si l-a pupat pe cap, semn că securea războiului a fost îngropată.

”L-am titularizat pentru că s-a pregătit foarte bine, nu știu acum. Pe el ar trebui să-l întrebați motivele, el știe foarte bine, din momentul când a fost acel incident Golofca este alt jucător. Se pregătește foarte bine și am spus, eu n-am vendete personale. Nu pun orgoliul înaintea interesului grupului”, a spus Leo Grozavu la Digisport.

După Astra - Botoşani 3-0, tehnicianul lui Botoşani şi-a lovit jucătorul, nemulţumit că acesta a aruncat tricoul după schimbare. "Ori plec eu, ori pleacă el!", a fost reacţia lui Golofca, după ultimul meci din sezonul regulat. Grozavu şi-a prezentat ulterior demisia, dar conducerea i-a respins-o, iar la insistenţele jucătorilor a revenit la echipă.

Acum, la schimbare, Golofca a fost luat in brate de Leo Grozavu si felicitat pentru gol si pentru jocul bun.  

”Eu sunt un tip care nu sunt ranchiunos, nu știu dacă e calitate sau defect, dar cred eu că e foarte bine. Important e ca jucătorul să-și facă treaba în teren, antrenorul pe margine, contează prea putin. S-a făcut prea mult tam tam pe urma acelui incident, v-am spus, n-am niciun fel de problemă. Golofca dacă merită să joace va juca în continuare. N-are nimeni postul asigurat dinainte, trebuie să arate pe teren și atunci nu va fi nicio problemă. Jucătorul care merită să joace, joacă, nu ține de...poate să mă și înjure, pe mine nu mă deranjează”., a mai pus Grozavu.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
15

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
134

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Forțele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
109

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...