Marcel Lică este noul preşedinte al Farului

Marcel Lică este noul preşedinte al Farului

 Marcel Lica Presedinte Farul Constanta  

Zi încinsă ieri la Constanţa. Patronul Farului s-a săturat de rezultatele slabe obţinute de Marius Şumudică şi Crainiciuc cu echipa şi a decis să ia măsuri, ajungându-se astfel la o demisie dublă. Giani Nedelcu a vrut să se mişte repede, ceea ce a şi reuşit, iar la nici trei ore Farul are un nou preşedinte: Marcel Lică.

Mai mult, Nedelcu a declarat pentru Cuget Liber că până diseara e posibil să se ştie şi numele noului antrenor. "Este posibil ca Farul să aibă un nou tehnician chiar în această seară", a fost declaraţia scurtă şi la obiect a patronului marinarilor.

Pentru a putea lua în stăpânire rolul de preşedinte la Farul, Marcel Lică va trebui să îşi rezolve situaţia de la CS Metalul Constanţa, club la care deţine aceiaşi funcţie. Din această cauză preşedintele dorit de Nedelcu la cârma echipei este mai rezervat în declaraţii: "Trebuie să discut şi cu patronul clubului Metalul, unde sunt preşedinte de o lună, să văd dacă mă va lăsa să plec la Farul. Am purtat unele discuţii cu cei de la Farul şi, până mâine, se va ştii cu siguranţă", a explicat Lică pentru Mediafax.

De partea cealăltă Nedelcu a dat ca sigură această numire, rezumându-se la a declara că: "Marcel Lică este noul preşedinte al Farului şi va avea ca obiectiv promovarea echipei.

Noul preşedinte al Farului este un personaj controversat, numele lui figurând în cel mai mare scandal din arbitraj de anul acesta, finalizat cu arestările mai multor oameni de fotbal printre care şi el. Înainte de acest scandal, Lica a deţinut funţia de vicepreşedinte al CCA şi după arestarea lui Gheorghe Constantin a deţinut pentru câteva zile funcţia de preşedinte provizoriu. A fost însă pus şi el sub învinuire, fiind acuzat că i-a cerut lui Liviu Facaleata suma de 3.000 de dolari pentru a întocmi un raport de observare favorabil echipei FC Argeş.

Fostul observator FRF revine astfel la cârma marinarilor după ce a mai avut un mandat de preşedinte la Farul, fiind instalat la conducerea clubului în 2002 până pe 30 septembrie 2004 când a demisionat în urma scandalului de dopaj în care au fost depistaţi pozitiv Iulian Apostol, campion al României cu Unirea Urziceni sezonul trecut şi Adrian Senin (aflat acum sub contract cu FC Braşov) la finalul partidei dintre Sportul Farul 1-1, disputată pe 27 august 2004. În acest scandal a fost implicat şi Mihai Baicu care a încercat să îşi acopere colegii donând din urina lui. Baicu a decedat în iulie, pe un teren sintetic din Ghencea, după un joc alături de câţiva prieteni.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
393

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
248

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
95

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...