Mâine: CSU Târgoviște - CSM Botoșani: Trupa lui Radu Roșu se întâlnește cu „lanterna roșie”

Mâine: CSU Târgoviște - CSM Botoșani: Trupa lui Radu Roșu se întâlnește cu „lanterna roșie”

CSM Botoșani va juca duminică, de la ora 11, la Sala Polivalentă din Târgoviste, un meci cu "lanterna roșie" a diviziei. Până acum, CSU Târgoviște nu a reușit să obțină vreun punct, având înfrângeri pe linie. Partida a fost prefațată de Cristian Adomnicai și Florin Ciubotariu.

„Echipa noastră a dat dovadă de caracter în meciul cu Suceava, o victorie pe deplin meritată ce nu poate fi pusă sub semnul întrebării. Toți jucătorii au evoluat cu determinare și și-au îndeplinit sarcinile individuale, totuși trebuie să-l scoatem în evidentă pe Claudiu un jucător esențial pentru noi de doar 18 ani, dar care a arătat maturitate și mult curaj pe toată durata meciului, el fiind principalul marcator cu 11 goluri. Suceava s-a crezut învingătoare dinaintea meciului dar se pare că am devenit o nucă tare și ne am câștigat astfel respectul.

Următorul meci de la Târgoviște îl vom trata ca atare și vom adaugă încă 3 puncte în clasament. În pauza ce va urma vom pune accent pe pregătirea fizică specifică alternând cu meciuri de pregătire în compania unor echipe din prima ligă", a declarat Florin Ciubotariu.

„Întalnim o echipa tânără, cu jucători care vor să arate că și ei știu handbal și, de aceea, nu au nimic de pierdut și vor juca in stilul caracteristic. Iar răspunsul nostru trebuie să fie pe măsură și să-i tratam cu seriozitate, să le arătăm de la început diferență de valoare și obiective", a spus experimentatul Cristian Adomnicăi.

Cel mai probabil, pe lângă jucătorii cu experiență, Radu Roșu se va baza, în mare parte, pe jucătorii tineri din lot, cum ar fi Răzvan Lesniuc sau Rareș Răileanu.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
6

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
1305

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
136

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...