Magazin cu materiale promoţionale, deschis de FC Botoşani
SPORT

Suporterii FC Botoşani care au cerut în repetate rânduri materiale promoţionale cu însemnele echipei preferate au parte de o veste bună- un magazin a fost deschis în centrul Botoşanilor pentru ei.

Magazin cu materiale promoţionale, deschis de FC Botoşani

Conducerea FC Botoşani a inaugurat vineri un magazin cu produse promoţionale, obiectele de îmbrăcăminte şi nu numai având însemnele echipei preferate de botoşăneni.

Suporterii îşi pot procura din magazinul situat vizavi de Casa Sindicatelor (în zona fostei Filatelii) echipament de joc original, bleumarin, alb şi portocaliu, cumpărătorii având posibilitatea să le achiziţioneze costum integral ori separat, respectiv doar tricou, şort sau jambiere, dar şi veste, şepci de prezentare, de asemenea inscripţionate cu sigla FC Botoşani precum şi mingi Nike Ordem 4, balonul oficia de joc pentru Liga I.

Directorul de marketing al FC Botoşani, Alexandru Chirilă, spune că produsele vor fi în curând suplimentate.

"În curând suporterii vor putea achiziţiona produse cu însemnele FC Botoşani online, de pe pagina oficială a clubului. Pe lângă produseleaflate acum în magazin, suporterii vor găsi în curând căni, fulare, eşarfe, pixuri, agende, brelocuri, memory-stick-uri, rucsacuri, treninguri, ceasuri, huse de telefoane. În plus, în momentul în care vom lansa noua linie de echipament, acesta se va găsi şi la comercializare", a explicat oficialul FC Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Joi, 23 Noiembrie 2017
1228

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

Joi, 23 Noiembrie 2017
437

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

Joi, 23 Noiembrie 2017
310

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...