Luptătorul botoșănean Alin Alexuc, acuzat de ultraj, a fost achitat în primă instanţă

Luptătorul botoșănean Alin Alexuc, acuzat de ultraj, a fost achitat în primă instanţă

 Alin Alexuc (dreapta)  

Cei doi sportivi practicanţi de lupte greco-romane care sunt acuzaţi de procurorii braşoveni că au agresat un poliţist local din oraş au fost achitaţi în primă instanţă, ieri, la Judecătoria Braşov.

Pe latură civilă, instanţa a respins acţiunea formulată de partea civilă G.D.L., scrie mytex.ro. Cei doi inculpaţi, botoșăneanul Alexuc-Ciurariu Alin şi Hinoveanu Tomi-Claudiu, fuseseră trimişi în judecată pentru ultraj, ei fiind acuzaţi că au bătut un poliţist local îmbrăcat în civil, în momentul în care omul ar fi intervenit într-un scandal izbucnit în faţa unui club din centrul Braşovului.

La vremea respectivă, s-a vehiculat că un amic de-al luptătorilor ar fi abordat o fată la ieşirea dintr-un club, iar iubitul ei i-a sărit în apărare, de unde s-a iscat conflictul pe care poliţistul local ar fi încercat să-l aplaneze. În faţa magistraţilor, cei doi sportivi s-au apărat susţinând că nu l-au lovit pe poliţist, ci doar au încercat să-l îndepărteze de amicul lor.

În urma incidentului, Alexuc-Ciurariu Alin şi Hinoveanu Tomi-Claudiu au fost reţinuţi pentru 24 de ore, apoi au fost puşi în libertate, la decizia judecătorilor. Pe de altă parte, poliţistul local a ajuns la spital, pentru îngrijiri, suferind mai multe răni la nivelul feţei.Decizia de achitare poate fi contestată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Botoșăneanul Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio si va reprezenta România.

Citește și: Sportivul botoșănean care a reprezentat Romania la JO Londra, în ARESTUL Poliției din Brasov! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
82

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
175

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
789

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...