Luptatorii Galei Superkombat au trecut cu bine peste cantarul oficial! Vezi ce au declarat! FOTO, VIDEO

Luptatorii Galei Superkombat au trecut cu bine peste cantarul oficial! Vezi ce au declarat! FOTO, VIDEO

   Ionut Tabultoc

Luptatorii Galei Superkombat World Grand Prix Botoşani, de sambata seara, au trecut cu bine peste cantarul oficial. Acestia au fost prezentati la Hotelul Maria de preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

Romanul Andrei Stoica il va infrunta sambata seara pe Dzenan Poturak din Bosnia şi Herţegovina si isi doreste ca sala sa fie plina si publicul botosanean sa-l sustina.

"Gala stiu sigur ca va fi foarte frumoasa, in primul rand pentru ca vor fi niste sportivi foarte valorosi. Sper sa umplem sala si lumea sa fie cu noi, ca doar suntem romani. Eu voi incerca sa fac cel mai frumos meci din gala. Aceasta gala este una din cele mai importante din acest an cu luptatori foarte bine clasati la nivel mondial. Adversarul meu este unul renumit printre sportivii din Romania, are un frate mai celebru, e foarte bun. Sper sa iasa un meci foarte frumos", a declarat Andrei Stoica.

Ionut Atodiresei se va lupta in aceasta gala cu italianul Calogero Palmieri. Romanul promite spectacol si chiar daca nu si-a propus sa castige prin knock-out, dar daca se va intampla asta va fi binevenita victoria.

"Sunt mandru si fericit ca lupt in fata ostenilor lui Stefan cel Mare. Nu o sa fie in sala numai botosaneni, cu siguranta vor veni spectatori si din Suceava, Radauti sau Falticeni ca sa ma sustina. Conteaza mult pentru mine sa fie un public receptiv, calduros, ca peste tot unde am fost in tara. Asta iti da un plus de energie si devii mai puternic acolo in ring. Am venit sa fac spectacol publicului. Invit botosanenii sa vina sa vada un astfel de eveniment live, din sala, nu doar de la televizor. Nu voi cauta de la inceput sa-l inving prin KO, am o alta strategie, dar daca va fi sa vina un KO, va fi binevenit.", a declarat Ionut Atodiresei.

Un alt roman care va intra in ring sambata seara este Benjamin Adegbuyi, de origine tunisiana, care il va infrunta pe olandezul Reamon Welboren.

"E normal sa ai emotii, pentru ca fara emotii n-ar mai fi incitant. Sper sa fac un meci cat mai bun si sa inchei meciul prin knock-out. Sper sa adun multi fani, sa vina multa lume la sala pentru ca sunt biletele foarte accesibile. O sa fie o gala superba, cum nu poti vedea in fiecare zi si ar trebui sa fie mandri ca se afla de data asta la Botosani", a declarat Benjamin Adegbuyi.

Gala Superkombat World Grand Prix Botoşani va fi prezentata de Cyrus Fees, nominalizat de curând la titlul de cel mai bun ring-announcer al anului în statul Florida, alaturi de el fiind fostul component al trupei Chippendales, Jelani Khalfani, care va canta sambata seara. Cei doi ajuns in Botosani inca de ieri si deja au pus ochii pe fetele din orasul nostru.

"Este pentru prima data cand vin in Botosani si este un oras foarte foarte frumos. Fetele sunt foarte frumoase, dar si lumea de aici este foarte draguta si foarte familiala.", a declarat Jelani Khalfani.

"Voi avea probleme, dar fetele sunt absolut superbe. Am auzit ca romancele sunt cele mai frumoase din lume si asa este, sunt femei foarte frumoase", a spus si Cyrus Fees, care va realiza si un reportaj despre Botosani pentru televiziunea Fight Now TV.



Un botosanean a pus mana pe o invitatie intr-un mod inedit. A venit la cantarul oficial cu o sticla de tuica de prune care i-a daruit-o lui Eduard Irimia.

Dupa ce au trecut cu bine peste cantarul oficial, luptatorii, impreuna cu oganizatorii, s-au plimbat pe Pietonalul Unirii si au oferit invitatii gratuite botosanenilor, dupa care au viztat Primaria municipiului Botosani.

FOTO:



































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
63

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
690

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....

Razii cu mascați în trei zone ”fierbinți” din Botoșani, au fost instituite și filtre rutiere!

astăzi, 09:47
120

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au acționa...