Lucian Bute, invins la puncte de Jean Pascal! Romanul a incercat KO-ul pe final, insa nu i-a reusit!

Lucian Bute, invins la puncte de Jean Pascal! Romanul a incercat KO-ul pe final, insa nu i-a reusit!
Lucian Bute a pierdut contra lui Jean Pascal, după un meci pe care nu a părut convins că îl poate cîştiga. Arbitrii au considerat în unanimitate că haitianul a meritat victoria: 116-112, 117-110, 117-111!

Românul Lucian Bute şi haitianul Jean Pascal au boxat pentru Centura de Diamanat a WBC, o centură onorifică, care valorează 50.000 de dolari şi este acordată în urma unei lupte între doi sportivi consideraţi de anvergură, plus centura NABF.

Pe parcursul celor 12 runde, Jean Pascal a fost luptătorul mai calm şi cu loviturile mai clare.

Vezi mai jos desfasurarea LIVE TEXT a meciului:

- 6:15: S-a incheiat ultimul meci al galei, urmeaza partida dintre Lucian Bute si Jean Pascal

- 6:24: Lucian Bute intra primul in ring. 

- 6: 28: Jean Pascal intra si el in ring. Publicul este de partea romanului.

Runda 1: A inceput meciul. Prima runda s-a incheiat, cei doi pugilisti si-au luat pulsul. Bute a avut o directa de dreapta.

Runda 2: Bute si-a incasat un croseu in plina figura. Pascal a avut o izbucnire, insa s-a aparat si a terminat cu bine repriza

Runda 3: Meciul devine mai intens. Bute se apara bine si-l tine la distanta pe Pascal.

Runda 4: Aceasta runda i-a apartinut lui Pascal, care a avut o serie incredibila la corp si la cap, insa loviturile nu au fost puternice, romanul aparandu-se bine. 

Runda 5: O noua runda in care Pascal puncteaza decisiv pe final

Runda 6: Pascal se aruncă spre Bute, care eschivează încă o dată bine şi evită o lovitură ce se putea dovedi decisivă. Bute boxează în continuare cu garda jos, dar nu reuşeşte să-l deschidă pe Jean Pascal. E de aşteptat însă ca haitianul să scadă ritmul, după forcing-ul din primele runde.

Runda 7: Pascal a sarit din nou asupra romanului cu o serie, insa loviturile nu i-au intrat.  Romanul parca il invita pe haitian sa-l loveasca.

Runda 8: Bute a incasat cateva directe in plina figura si a fost pus la pamant, insa dupa ce Pascal i-a pus piedica.

Runda 9: Dupa ce loveste, Pascal refuza jocul si se intoarce cu spatele. Buta a incasat multe lovituri in aceasta runda.

Runda 10: Ironie maxima din partea lui Pascal. Haitianul se uita spre public in timp ce il lovea pe roman. Au mai ramas doua repriza, insa Bute nu arata ca poate intoarce meciul

Runda 11: Incredibil, Pascal l-a invitat pe Bute sa-l loveasca, insa romanul parca nici nu a vrut sa o faca, dupa care haitianul a inceput o noua serie de lovituri.

Runda 12: Ultima repriza a fost una in care ambii pugilisti au avut lovituri care si-au atins tinta. Meciul s-a terminat si urmeaza decizia arbitrilor, care insa nu pot anunta decat victoria lui Jean Pascal.

Arbitrii au anuntat castigatorul, iar acesta este JEAN PASCAL! Toti cei trei arbitri au vazut acelasi castigator.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
630

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
41

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...

Absolvenţi angajaţi la "Bursa locurilor de muncă"

astăzi, 13:43
424

Sute de absolvenţi din judeţul Botoşani au aprticipat, vineri, la “Bursa locurilor de munca pentru absolventi”,  una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel...