Lucian Bute, invins la puncte de Jean Pascal! Romanul a incercat KO-ul pe final, insa nu i-a reusit!

Lucian Bute, invins la puncte de Jean Pascal! Romanul a incercat KO-ul pe final, insa nu i-a reusit!
Lucian Bute a pierdut contra lui Jean Pascal, după un meci pe care nu a părut convins că îl poate cîştiga. Arbitrii au considerat în unanimitate că haitianul a meritat victoria: 116-112, 117-110, 117-111!

Românul Lucian Bute şi haitianul Jean Pascal au boxat pentru Centura de Diamanat a WBC, o centură onorifică, care valorează 50.000 de dolari şi este acordată în urma unei lupte între doi sportivi consideraţi de anvergură, plus centura NABF.

Pe parcursul celor 12 runde, Jean Pascal a fost luptătorul mai calm şi cu loviturile mai clare.

Vezi mai jos desfasurarea LIVE TEXT a meciului:

- 6:15: S-a incheiat ultimul meci al galei, urmeaza partida dintre Lucian Bute si Jean Pascal

- 6:24: Lucian Bute intra primul in ring. 

- 6: 28: Jean Pascal intra si el in ring. Publicul este de partea romanului.

Runda 1: A inceput meciul. Prima runda s-a incheiat, cei doi pugilisti si-au luat pulsul. Bute a avut o directa de dreapta.

Runda 2: Bute si-a incasat un croseu in plina figura. Pascal a avut o izbucnire, insa s-a aparat si a terminat cu bine repriza

Runda 3: Meciul devine mai intens. Bute se apara bine si-l tine la distanta pe Pascal.

Runda 4: Aceasta runda i-a apartinut lui Pascal, care a avut o serie incredibila la corp si la cap, insa loviturile nu au fost puternice, romanul aparandu-se bine. 

Runda 5: O noua runda in care Pascal puncteaza decisiv pe final

Runda 6: Pascal se aruncă spre Bute, care eschivează încă o dată bine şi evită o lovitură ce se putea dovedi decisivă. Bute boxează în continuare cu garda jos, dar nu reuşeşte să-l deschidă pe Jean Pascal. E de aşteptat însă ca haitianul să scadă ritmul, după forcing-ul din primele runde.

Runda 7: Pascal a sarit din nou asupra romanului cu o serie, insa loviturile nu i-au intrat.  Romanul parca il invita pe haitian sa-l loveasca.

Runda 8: Bute a incasat cateva directe in plina figura si a fost pus la pamant, insa dupa ce Pascal i-a pus piedica.

Runda 9: Dupa ce loveste, Pascal refuza jocul si se intoarce cu spatele. Buta a incasat multe lovituri in aceasta runda.

Runda 10: Ironie maxima din partea lui Pascal. Haitianul se uita spre public in timp ce il lovea pe roman. Au mai ramas doua repriza, insa Bute nu arata ca poate intoarce meciul

Runda 11: Incredibil, Pascal l-a invitat pe Bute sa-l loveasca, insa romanul parca nici nu a vrut sa o faca, dupa care haitianul a inceput o noua serie de lovituri.

Runda 12: Ultima repriza a fost una in care ambii pugilisti au avut lovituri care si-au atins tinta. Meciul s-a terminat si urmeaza decizia arbitrilor, care insa nu pot anunta decat victoria lui Jean Pascal.

Arbitrii au anuntat castigatorul, iar acesta este JEAN PASCAL! Toti cei trei arbitri au vazut acelasi castigator.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
46

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46
20

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
28

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...