LPF a desemnat cei mai buni jucatori din etapa 20! Doi fotbalisti de la FC Botosani, in echipa de start!

LPF a desemnat cei mai buni jucatori din etapa 20! Doi fotbalisti de la FC Botosani, in echipa de start!
Revista Ligii Profesioniste de Fotbal a desemnat cel mai bun unsprezece al etapei a 20-a. 

FC Botosani are doi reprezentant in echipa de start, dupa victoria obtinuta in fata Petrolului Ploiesti, scor 2-1. Fundasii Florin Acsinte si Radoslav Dimitrov sunt jucatorii prezenti in echipa etapa a 20-a.

PORTAR

Pedro Mingote (Pandurii / 35 ani / 18 jocuri) - Experienţa sa este un câştig pentru formaţia gorjeană. La Cluj, portughezul a avut câteva intervenţii care au dat încredere echipei. Este portarul cu cele mai multe meciuri jucate în Liga 1 Orange, partida din Gruia fiind a 139-a pe prima scenă din România.

FUNDAȘI

Radoslav Dimitrov (FC Botoşani / 27 ani / 18 jocuri) - A urcat de multe ori în atac, reuşind o nouă pasă decisivă, a 5-a în ediţia curentă. Este unul dintre străinii care s-au remarcat în acest sezon.

Cătălin Carp (Steaua / 22 ani / 6 jocuri) - În lipsa celor 2 titulari din acest sezon, Varela şi Toşca, tânărul fundaş moldovean s-a achitat foarte bine de sarcinile primite, blocând majoritatea atacurilor adverse. Este un jucător promiţător.

Madalin Ciucă (CSMS Iasi / 33 ani / 14 jocuri) – Fostul căpitan al Universității Craiova a făcut un meci mare, dovedind că sunt ani buni de când și-a însușit lecția apărării de la italianul Nicolo Napoli.

Florin Acsinte (FC Botoşani / 28 ani / 14 jocuri) - Căpitanul moldovenilor şi-a mobilizat bine colegii în teren, astfel că aceştia au întors rezultatul şi au adus o victorie foarte importantă pentru FC Botoşani. A scos penalty-ul din care s-a marcat golul victoriei.

MIJLOCAȘI

Paul Anton (Dinamo / 24 ani / 10 jocuri pt Dinamo) - S-a integrat perfect în lotul dinamoviştilor. Consumă multă energie pe durata unei partide, tiimp în care contribuie atât la fazele ofensive, cât şi defensive.

Gabriel Giurgiu (Concordia / 33 ani / 20 jocuri) - A deschis scorul în meciul cu Viitorul. În plus, prestaţia sa i-a pus în dificultate pe adversari, cei care nu au mai putut construi aşa cum o făcuseră în rundele precedente.

Cristian Săpunaru (Pandurii / 31 ani / 8 jocuri) - Traversează o perioadă foarte bună, după revenirea în Liga 1 Orange. Folosit mijlocaș, a înscris din nou, cu o execuție de generic, a 3-a în ediţia curentă şi a 7-a în anul calendaristic 2015.

Nicușor Bancu (CS U / 23 ani / 15 ani) - A continuat seria evoluțiilor bune din ultimele partide cu o pasă de gol pentru reuşita lui Rocha, a 4-a din actualul sezon al Ligii 1 Orange. A trecut cu bine peste accidentarea din 2014.

ATACANȚI

Aurelian Chiţu (Viitorul / 24 ani / 17 jocuri) - Întors la echipa de unde s-a lansat în fotbalul mare, vârful dobrogenilor şi-a regăsit forma din trecut. În etapa a 20-a, acesta a marcat pentru a 4-a oară în ediţia curentă, cea în care mai are o pasă decisivă şi a scos un penalty.

Daniel Pancu (FC Voluntari / 38 ani / 16 jocuri) - Veteranul Ligii 1 Orange a făcut la Giurgiu un meci foarte bun, în care a pus presiune pe fundaşii liderului. A şi marcat, golul său din penalty fiind al 73-lea în campionatul României.

ANTRENORUL ETAPEI

Edi Iordănescu (Pandurii / 37 ani) - S-a impus în Gruia după un joc foarte bine pregatit tactic. A ajuns la 3 victorii consecutive, graţie cărora oltenii s-au apropiat la 2 puncte de lider.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La mulți ani, SOFIA VICOVEANCA - "Nu mi-a fost greu să port costumul, pentru că în acest costum eu m-am născut!"

astăzi, 10:47
41

Sofia Vicoveanca s-a născut la data de 23 septembrie 1941 în comuna Toporăuți (Toporuica de astăzi), localitate aflată în apropiere de orașul Cernăuți (astăzi în Ucraina), p...

O masă uriașă de aer arctic va lovi România. Temperaturile scad drastic

astăzi, 09:49
244

O masă de aer polar loveşte cu putere Europa, inclusiv România, şi va aduce atât de mult frig, încât la munte pot apărea primele ninsori. Dar nici în restul ţării n...

Memoria zilei: În urmă cu 130 de ani se năștea la Botoșani Didia Saint-Georges, pianistă și compozitoare

astăzi, 08:54
156

Didia Saint-Georges l-a cunoscut pe George Enescu. "Pe Enescu l-am cunoscut personal la Botoșani, prin 1918 – 1919, în casa lui Cristea Ciomac, frate cu muzicologul Emanoil Ciomac. E...