LPF a desemnat cei mai buni jucatori din etapa 20! Doi fotbalisti de la FC Botosani, in echipa de start!

LPF a desemnat cei mai buni jucatori din etapa 20! Doi fotbalisti de la FC Botosani, in echipa de start!
Revista Ligii Profesioniste de Fotbal a desemnat cel mai bun unsprezece al etapei a 20-a. 

FC Botosani are doi reprezentant in echipa de start, dupa victoria obtinuta in fata Petrolului Ploiesti, scor 2-1. Fundasii Florin Acsinte si Radoslav Dimitrov sunt jucatorii prezenti in echipa etapa a 20-a.

PORTAR

Pedro Mingote (Pandurii / 35 ani / 18 jocuri) - Experienţa sa este un câştig pentru formaţia gorjeană. La Cluj, portughezul a avut câteva intervenţii care au dat încredere echipei. Este portarul cu cele mai multe meciuri jucate în Liga 1 Orange, partida din Gruia fiind a 139-a pe prima scenă din România.

FUNDAȘI

Radoslav Dimitrov (FC Botoşani / 27 ani / 18 jocuri) - A urcat de multe ori în atac, reuşind o nouă pasă decisivă, a 5-a în ediţia curentă. Este unul dintre străinii care s-au remarcat în acest sezon.

Cătălin Carp (Steaua / 22 ani / 6 jocuri) - În lipsa celor 2 titulari din acest sezon, Varela şi Toşca, tânărul fundaş moldovean s-a achitat foarte bine de sarcinile primite, blocând majoritatea atacurilor adverse. Este un jucător promiţător.

Madalin Ciucă (CSMS Iasi / 33 ani / 14 jocuri) – Fostul căpitan al Universității Craiova a făcut un meci mare, dovedind că sunt ani buni de când și-a însușit lecția apărării de la italianul Nicolo Napoli.

Florin Acsinte (FC Botoşani / 28 ani / 14 jocuri) - Căpitanul moldovenilor şi-a mobilizat bine colegii în teren, astfel că aceştia au întors rezultatul şi au adus o victorie foarte importantă pentru FC Botoşani. A scos penalty-ul din care s-a marcat golul victoriei.

MIJLOCAȘI

Paul Anton (Dinamo / 24 ani / 10 jocuri pt Dinamo) - S-a integrat perfect în lotul dinamoviştilor. Consumă multă energie pe durata unei partide, tiimp în care contribuie atât la fazele ofensive, cât şi defensive.

Gabriel Giurgiu (Concordia / 33 ani / 20 jocuri) - A deschis scorul în meciul cu Viitorul. În plus, prestaţia sa i-a pus în dificultate pe adversari, cei care nu au mai putut construi aşa cum o făcuseră în rundele precedente.

Cristian Săpunaru (Pandurii / 31 ani / 8 jocuri) - Traversează o perioadă foarte bună, după revenirea în Liga 1 Orange. Folosit mijlocaș, a înscris din nou, cu o execuție de generic, a 3-a în ediţia curentă şi a 7-a în anul calendaristic 2015.

Nicușor Bancu (CS U / 23 ani / 15 ani) - A continuat seria evoluțiilor bune din ultimele partide cu o pasă de gol pentru reuşita lui Rocha, a 4-a din actualul sezon al Ligii 1 Orange. A trecut cu bine peste accidentarea din 2014.

ATACANȚI

Aurelian Chiţu (Viitorul / 24 ani / 17 jocuri) - Întors la echipa de unde s-a lansat în fotbalul mare, vârful dobrogenilor şi-a regăsit forma din trecut. În etapa a 20-a, acesta a marcat pentru a 4-a oară în ediţia curentă, cea în care mai are o pasă decisivă şi a scos un penalty.

Daniel Pancu (FC Voluntari / 38 ani / 16 jocuri) - Veteranul Ligii 1 Orange a făcut la Giurgiu un meci foarte bun, în care a pus presiune pe fundaşii liderului. A şi marcat, golul său din penalty fiind al 73-lea în campionatul României.

ANTRENORUL ETAPEI

Edi Iordănescu (Pandurii / 37 ani) - S-a impus în Gruia după un joc foarte bine pregatit tactic. A ajuns la 3 victorii consecutive, graţie cărora oltenii s-au apropiat la 2 puncte de lider.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
8

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
37

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
150

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...