Lovitura de teatru in Liga 1: O echipa de top se retrage

Lovitura de teatru in Liga 1: O echipa de top se retrage
Una dintre revelatiile actualului sezon din Liga 1 a anuntat ca nu se va mai inscrie in competitie si in urmatoarea editie, din cauza jocurilor de culise aparute pe finalul acestui campionat.

 Omul de afaceri Ioan Niculae sustine ca Astra Giurgiu nu va mai activa in prima liga in sezonul urmator. El a luat aceasta decizie la finalul meciului cu CFR Cluj, terminat la egalitate, scor 3-3.

 "Suta la suta ne retragem si nu mai jucam in sezonul urmator. E nevoie ca noi sa ne retragem pentru a se face curatenie in arbitraj", a spus Ioan Niculae dupa meciul cu CFR.

 Arbitrajul este principalul motiv pentru care Niculae sustine ca va retrage echipa din campionat.

 Adrian Cojocaru a inventat un penalti pentru CFR Cluj in meciul direct disputat duminica seara la Giurgiu si l-a infuriat pe patronul Astrei.

 "Acest hot trebuie sa stea in puscarie, nu pe un teren de fotbal", a tunat Niculae, citat de ziare.com.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
1

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
124

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
726

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...