Lovitura de teatru: Dinamo intra in insolventa

Lovitura de teatru: Dinamo intra in insolventa
Patronul lui Dinamo, Ionut Negoita, cere intrare clubului in insolventa din cauza datoriilor!

Actionarul majoritar a facut deja cererea catre Tribunalul Bucuresti.

"Am preluat clubul Dinamo Bucuresti in luna martie a anului trecut. Efortul a fost unul enorm si a insemnat o investitie de peste 14 milioane de euro. Acest club a fost JEFUIT in mai multe feluri de-a lungul ultimului deceniu. Concluzia generala si unanima este ca, in acest moment, singura solutie pentru ca viitorul lui Dinamo sa existe este reorganizarea prin insolventa si crearea unui moment zero", a explicat Ionut Negoita cererea insolventei, conform ziare.com.

"A nu se intelege ca abandonez clubul Dinamo. De-a lungul intregului proces demarat, voi ramane alaturi de echipa si voi sustine cheltuielile de functionare. In plus, voi cauta solutii pentru redresarea acestei situatii. Vreau sa-i asigur pe toti dinamovistii ca aceasta zi inseamna renasterea. Este prima zi din viitorul lui Dinamo", a continuat acesta.

"Cainii" nu vor mai putea evolua, astfel, in competitiile europene, deoarece UEFA interzice participarea echipelor aflate in insolventa.

O veste cum nu se putea mai proasta pentru suporterii dinamovisti, care chiar astazi sarbatoresc 66 de ani de la infiintare clubului.

Cu doua etape inainte de finalul sezonului, Dinamo ocupa pozitia a 4-a in clasamentul Ligii 1, loc ce asigura prezenta in Europa League.
 
Cum "alb-rosii" nu vor participa, locul 5 ar trebui sa se duca, insa pe aceasta pozitie se afla FC Vaslui, echipa fara licenta. Astfel, am putea asista la o calificare in Europa League a echipei de pe locul 6, CFR Cluj in momnentul de fata.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
114

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
101

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
29

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...