Lovitură dată de Becali! Moruţan e al FCSB-ului! "Am vorbit cu Gigi acum 30 de minute"

Finanţatorul Botoşaniului, Valeriu Iftime, a anunţat în direct la Digi Sport că Olimpiu Moruţan va fi jucătorul FCSB-ului, dar că va rămâne la Botoşani în următorul sezon.

Lovitură dată de Becali! Moruţan e al FCSB-ului! "Am vorbit cu Gigi acum 30 de minute"

"Va fi jucătorul nostru până la finalul turului. A fost o discuţie la obiect cu domnul Becali acum 30 de minute. În principiu lucrurile sunt făcute. Va fi o discuţie cu jucătorul. mai sunt discuţii cu domnul Becali să vedem nişte condiţii. Mai avem o ofertă de la cineva, din zona Ucrainei. Cea mai bună soluţie ar fi să ajungă la Steaua. Vreau să rămână jucătorul la noi şi Steaua a acceptat asta. Domnul Becali nu se gândeşte mult. spune "nu pot aşa ceva. Punct.". Jucătorul va ajunge la Steaua într-o mare proporţie. E chestie de detalii şi eu nu ţin mult la asta", a spus Valeriu Iftime, finanţatorul Botoşaniului.

Gigi Becali i-a convins pe conducătorii lui FC Botoşani şi e aproape să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Moldovenii au anunţat că sunt pregătiţi să accepte oferta de 700.000 de euro făcută de patronul de la FCSB pentru Olimpiu Moruţan (18 ani).

"Deocamdată sunt discuţii avansate. Nu e singura discuţie cea cu Steaua. Dacă se va concretiza sunt sigur că Moruţan va avea nevoie de Botoşani pentru că va rămâne aici până în sezonul viitor.

Pentru Steaua ar fi o super-afacere pentru că ar pune mână pe un jucător de super-perspectivă. Foarte important pentru naţionala U21 şi în viitor pentru naţionala mare", a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele moldovenilor, pentru Digi Sport.

"Am oferit pentru Moruţan 700.000 de euro şi 20% dintr-un viitor transfer. Mi-a spus că parcă l-am mai înmuiat cu discuţia de azi", a spus Becali, la Digi Sport Special, cu două zile în urmă.

Sursa: digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
96

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
98

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
28

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...