Liviu Ciubotariu, noul antrenor principal al FC Botoșani

Liviu Ciubotariu este noul antrenor al FC Botoșani. Tehnicianul a fost prezentat în aceeaşi conferinţă de presă în care FC Botoşani şi-a luat rămas bun de la fostul antrenor, Costel Enache.

Liviu Ciubotariu, noul antrenor principal al FC Botoșani

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a semnat pe un an și jumătate cu FC Botoșani și se întoarce în fotbalul românesc după o perioadă de trei ani și jumătate în care a antrenat în zona arabă.

"De obicei când se schimbă antrenorul, echipa nu se află într-o situație bună și atunci se încearcă o altă variantă. Eu sunt convins că vin cu un moral pozitiv pentru echipă, pentru schimbare, să se facă un șoc și sunt convins că echipa se va trezi pentru că din punctual meu de vedere aici este un loc destul de echilibrat. Chiar dacă ma lipsit o perioadă lungă, am văzut multe meciuri. Nu am urmărit o echipă anume pentru că nu aveam de unde sp anticipez că voi ajunge aici. În mare cunosc lotul. Sincer am fost surprins de faptul că m-a contactat FC Botoșani. Acum două săptămâni am venit din Arabia Saudită și bineînțeles că am fost plăcut surprins de acest interes și vreau să mulțumesc conducerii pentru că mi-a acordat această încredere. Sunt bucuros că am revenit în fotbalul din România după o absență de trei ani și jumătate. Am venit foarte motivat și am acceptat imediat să preiau echipa”, a declarat Liviu Ciubotariu, potrivit FC Botoşani.ro.

Noul principal al FC Botoșani antrenează din 2006, după o lungă carieră de jucător. În cariera de fotbalist a jucat pentru mai multe cluburi și echipa națională de fotbal a României, reprezentându-și țara la Campionatul Mondial de Fotbal 1998. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul "Meritul Sportiv" clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la campionatele europene și mondiale din perioada 1990-2000, dar și pentru întreaga activitate.

Ca antrenor a pregătit Progresul București, CS Otopeni, Pandurii Târgu Jiu, Dinamo București, CSM Politehnica Iași, FC Vaslui şi ASA Târgu Mureș.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
94

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
211

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
343

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...