Liviu Ciobotariu: "Sunt convins că cei care au jucat mai puțin abia așteaptă să intre și să demonstreze că merită să fie la această echipă"

Liviu Ciobotariu: "Sunt convins că cei care au jucat mai puțin abia așteaptă să intre și să demonstreze că merită să fie la această echipă"

FC Botoșani a terminat sezonul regular pe locul 7, cu 36 de puncte, și va intra în play-out de pe primul loc, cu 18 puncte. Echipa lui Liviu Ciobotariu va debuta în play-out pe "Municipal" cu Chiajna și va încheia în deplasare, cu Poli Iași.

Primul meci al FC Botoşai în play-out va avea loc luni, 11 martie, de la ora 17:30 pe Stadionul Municipal, cu Concordia Chiajna. 

"S-a terminat campionatul regular, am terminat pe o poziție pe care din păcate pentru noi nu ne dă posibilitatea să mergem în play-off, însă este o poziție care ne dă speranțe pentru play-out. Din păcate, la ultimul joc nu a ieșit așa cum ne-am dorit, cel mai important lucru este să uităm cât mai repede acest joc. Începe un nou campionat pentru noi, un play-out foarte disputat cu echipe foarte bune cu echipe echilibrate valori", a declarat Liviu Ciobotariu, tehnicianul FC Botoșani, în cadrul unei conferințe de presă.

Antrenorul principal al botoșănenilor recunoaște că echipa sa se află, în acest moment, într-un echilibru fragil și că jocul cu Chiajna nu va fi unul ușor. "Ne așteaptă o partidă dificilă, cu o echipă schimbată față de ultimul meci pe care noi l-am disputat cu ei, trebuie să începem cu dreptul, îmi doresc foarte mult victoria atât eu, cât și jucătorii, vrem să acumulăm puncte, pentru că avantajul pe care îl avem este fragil. Am discutat cu jucătorii, suntem conștienți că nu ne va fi ușor, totul va depinde numai de noi. Am nevoie de tot lotul pentru că vor fi 14 jocuri, vor fi cartonașe, nedoritele accidentări. Sunt convins că cei care au jucat mai puțin abia așteaptă să intre și să demonstreze că merită să fie la această echipă".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
656

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
322

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
99

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...