FC Botoşani- Juventus Bucureşti 0-0

FC Botoşani a obţinut doar un rezultat de egalitate în meciul disputat cu lanterna roşie a campionatului Juventus Bucureşti. Elevii lui Costel Enache au dominat jocul, însă nu au reuşit să marcheze, rezultatul final fiind 0-0.

FC Botoşani- Juventus Bucureşti 0-0

Prima repriză a însemnat un adevărat asediu la poarta lui Drăghia, botoşănenii trimiţând 15 şuturi spre poarta adversă. Rodriguez cu două ocazii uriaşe, Oaidă, Golofca şi Achim au fost fotbaliştii echipei gazdă ce au pus în periocol poarta lui Drăghia. A doua repriză a mai scăzut din intensitate, iar formula cu doi atacanţi încercată de Costel Enache, după introducerea lui Axente, nu a dat roade.

Mai mult decât atât, oaspeţii puteau produce surpiza, însă Simion a trimis dezamăgitor din faţa porţii lui Cobrea. După acest rezultat FC Botoşani acumulează 36 de puncte. 

 

final de meci

min.81 - Ocazie Juventus! Oaspeţii au irosit o şansă uriaşă de a marca şi, probabil, de a lua toate punctele în Moldova. Simion a păcălit pasul la offside al apărării adverse, dar a tras defectuos, mult peste poartă, dintr-o poziţie ideală. 

min.60 O nouă şansă irosită de Oiadă. Mai corect spus, o nouă paradă excelentă a lui Drăghia, ale cărui intervenţii i-au ţinut pe oaspeţi în meci. 

final de repriză

min.23 Rodriguez trece din nou pe lângă deschiderea scorului, după ce nu poate devia în poartă, o centrare a lui Muşat,

min.14 ratare uriaşă pentru gazde. Rodriguez nu reuşeşte să deschidă scorul din trei metri. Drăghia are un reflex salvator şi respingfe în corner

Vezi aici echipele de start: 

FC Botoșani: Alberto Cobrea - Dumitraș, Miron, Burcă, Mușat - Achim, Oaida - Rodriguez, Roman, Golofca - Golubovic
Antrenor: Costel Enache

Juventus: Drăghia - Dima, Walace, F. Ștefan - G. Simion, Elek, Leca - C. Petre, C. Ciobanu, Acolatse - Drăghici
Antrenor: Marius Baciu

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elicopter SMURD chemat de la Târgu Mureș pentru o pacientă din Botoșani, aflată în stare gravă!

astăzi, 22:30
349

Consecințele incendiului de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași, din urmă cu câteva săptămâni, se simt mai ales în situații critice, așa cum s-a întâmpl...

În comă alcoolică, după banchetul de final de clasa a XII-a!

astăzi, 20:28
3369

A băut și s-a distrat, numai că nu a știut când să se oprească. Și pentru că nu a fost de ajuns, dimineața a continuat petrecerea cu băutură cumpărată de la un nonstop. Cantitatea m...

VIDEO Singura medie de 10 din țară, la bacalaureatul olimpicilor, aparține botoșăneanului Ștefan Bălăucă! Un sfert dintre candidați nu au promovat!

astăzi, 19:25
3889

Echivalarea probelor de bacalaureat cu rezultatele obținute la olimpiadele internaționale la disciplinele română, matematică și fizică, i-au adus lui Ștefan Bălăucă încă o ...