Liga 4: Tudora si Luceafarul au remizat! EURO-Gol marcat de Filip! Echipa lui Victor Mihalachi s-a retras! GALERIE FOTO, VIDEO

Liga 4: Tudora si Luceafarul au remizat! EURO-Gol marcat de Filip! Echipa lui Victor Mihalachi s-a retras! GALERIE FOTO, VIDEO
 Etapa a XIV-a a Campionatului Judetean de Fotbal, Liga a IV-a, a adus o surpriza importanta si in acelasi timp o veste rea pentru iubitorii de fotbal din Botosani.

Echipa finantata de omul de afaceri Victor Mihalachi va fi exclusa din campionat dupa doua neprezentari. CS Dante Botosani avea deja o neprezentare, iar astazi, chiar daca s-au prezentat la meci, oficialii celor de la Dante nu au avut bani pentru a plati baremul arbitrilor si astfel cavalerii fluierului nu au dat drumul la joc. 

Din cate se pare omul de afaceri este decis sa renunte la echipa din Liga a IV-a, dupa infrangerea suferita vineri de cealalta echipa pe care o finanteaza, FCM Dorohoi. Dorohoienii au pierdut cu scorul de 2-1 la Aerostar Bacau.

Cazul celor de la CS Dante va fi analizat de Comisia AJF Botosani.

Egal in derby-ul etapei



Ocupantele primelor doua pozitii s-au duelat astazi in cadrul acestei etape. Liderul Transdor Tudora a intalnit acasa pe Luceafarul Mihai Eminescu, echipa omului de afaceri Petrica Filip si a deputatului Verginel Gireada, cei doi fiind prezenti astazi la Tudora. 

Intr-o atmosfera de mare meci si cu tribuna din Tudora arhiplina, oaspetii au deschis primii scorul in minutul 30, prin Mihai Andries, fostul varf al celor de la FC Botosani inscriind de la 1 m.

Replica gazdelor a venit in minutul 42, atunci cand Alexandru Filip, fost jucator la FCM Dorohoi, Jiul Petrosani, Farul Constanta si Unirea Alba Iulia, a trimis o torpila de la 30 m, balonul oprindu-se in vinclul portii aparate de Dorel Satco.

In partea secunda oaspetii au dominat partida, au avut si o bara prin Vechiu, insa meciul s-a terminat la egalitate, 1-1.

Rezultate:



 GALERIE FOTO (TUDORA - LUCEAFARUL):



























































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
62

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
55

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
188

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...