LIGA 4: Transdor Tudora ramane lider si are cei mai buni marcatori din campionat, printre care si un pompier! REZULTATE & PROGRAM
SPORT

LIGA 4: Transdor Tudora ramane lider si are cei mai buni marcatori din campionat, printre care si un pompier! REZULTATE & PROGRAM
La finalul saptamanii trecute au avut loc partidele de fotbal din cadrul etapei a XII-a, din Liga a IV-a, etapa in care s-au marcat 41 de goluri, doar primele trei echipe din clasament reusind sa inscrie 21 de goluri.

Si dupa aceasta runda, Transdor Tudora ramane lider in campionatul judetean, cu 4 puncte peste Luceafarul Mihai Eminescu, insa cu un meci in plus fata de urmatoarele pretendente la titlu. Formatia pregatita de prof. Stelian Ailoaie s-a impus cu scorul de 8-0, in deplasarea de la Flamanzi, iar obiectivul principal este castigarea campionatului. 

"Obiectivul este castigarea campionatului si a Cupei Romaniei-Faza Judeteana. La ce lot de jucatori avem in momentul de fata, nu ne putem gandi la altceva, insa o luam pas cu pas, meci cu meci. Trebuie sa terminam turul pe primul loc. Mai sunt 3 etape, insa noi jucam doar doua partide. Vedem cum incheiem turul si apoi ne gandim si la viitor, la cum abordam partea a doua a sezonului. Avem un grup bun, valoros dar trebuie sa muncim la fiecare meci, sa fim concentrati pentru ca la fiecare pas gresit clasamentul se poate schimba.", ne-a declarat presedintele clubului Transdor Tudora, Razvan Zetu.

Clasamentul golgheterilor, pana in acest moment, este condus de doi jucatori de la Tudora, care au marcat impreuna 26 de goluri, cate 13 fiecare. Vasile Irimia, in varsta de 33 de ani, si Ciprian Orasanu, in varsta de 35 de ani, raman cei mai in forma atacanti din campionatul judetean din ultimii ani. 


Ciprian Orasanu (foto sus) salveaza vieti in timpul saptamanii, fiind pompier in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Botosani, iar in week-end marcheaza gol dupa gol. Acesta a bifat 947 de minute in tricoul echipei din Tudora, in acest tur de campionat.

REZULTATELE ETAPEI NR. 12:


CLASAMENT:


GOLGHETERI:


PROGRAMUL ETAPEI NR.13:

sursa foto: frf-ajf.ro

 

Spune-ne opinia ta