LIGA 4: Sanatatea Darabani este noua campioana judeteana! Tudora a castigat Cupa Romaniei! FOTO, VIDEO
SPORT

Visul microbiștilor dărăbăneni a devenit realitate. După 35 de ani, Sănătatea Darabani a câștigat al doilea titlu al campionatului județean de fotbal, după ce a învins pe teren propriu pe Rapid Ungureani cu 5-0. 

LIGA 4: Sanatatea Darabani este noua campioana judeteana! Tudora a castigat Cupa Romaniei! FOTO, VIDEO

 CS Darabani a castigat titlul de campioana  foto: darabaneni.ro

Dărăbănenii nu au mult timp pentru a sărbători, deoarece sâmbătă, 17 iunie, începând cu orele 18:00, la Darabani este programată manșa tur a barajului pentru promovare în Liga a III-a împotriva campioanei județului Bacău, AS Viitorul Curița, scrie darabaneni.ro.

Ultima partidă de pe teren propriu din acest campionat a fost o simplă formalitate, un meci de vacanță în care sparring partneri au fost cei de la Rapid Ungureni, o echipă mai liniștită ca niciodată. Ion Palalaie chiar și-a muștruluit jucătorii când își pierdeau cumpătul pe teren, am trăit s-o vedem și pe asta! Doar încăierarea dintre Constantin Palalaie și Florin Eșanu a mai adus aminte de ”adevăratul” Ungureni.

Și culmea, decarul oaspeților a avut dreptate. Suporterii gazdelor nu au avut nici o emoție pentru că Răzvan Cărăbuș a deschis scorul după numai 3 minute de joc, iar 10 minute mai târziu Florin Eșanu a dublat avantajul dărăbănenilor din centrarea lui Răzvan Halaicu. Același Cărăbuș a dublat avantajul gazdelor, Sebi Gucianu a reușit un golazzo, iar Adrian Ghiorghiciuc a stabilit scorul final în minutul 89. În tribune a fost un fel de…”Școala altfel”. Foarte mulți elevi, bravo lor! În rest, clasicii suporteri dărăbăneni de la fiecare partidă, ba chiar unii dintre ei au lipsit de la acest eveniment istoric pentru sportul dărăbănean.



TRANSDOR TUDORA A CASTIGAT CUPA ROMANIEI



Rivalii de la Tudora s-au razbunat pe darabeneni in finala Cupei Romaniei - Faza Judeteana. Cele doua formatii s-au intalnit joi, la Vaculesti, in ultima faza a competitiei judetene, iar in acel meci, Transdor Tudora s-a impus cu scorul de 3-1, dupa ce darabanenii au condus cu 0-1.

Daca Darabaniul va reprezenta judetul Botosani la barajul pentru promovarea in Liga III-a, cei de la Tudora vor reprezenta din nou judetul in Faza Nationala a Cupei Romaniei.

GALERIE FOTO din finala Cupei Romaniei:




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Semințele recunoștinței” plantate de elevi și persoane cu dizabilități din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 14:58
4

Două activități de suflet au avut loc în cursul zilei de luni la Liceul „Alexandru cel Bun” din municipiul Botoșani în cadrul unui proiect inițiat de preotul Ioan Iordachi...

Scandal într-o agenție loto din Botoșani, au fost chemați polițiștii locali!

astăzi, 14:32
89

În cursul zilei de 23 aprilie, în jurul orei 16.25, polițiștii locali care acționau în zona Centrului Istoric din municipiul Botoșani au fost sesizați de către reprezentantul u...

Carla`s Dreams și Ștefan Bănică printre artiștii care vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani! (foto)

astăzi, 14:16
54

Artiști cunoscuți și iubiți de publicul larg vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani. Printre cei care vor încânta publicul se numără Carla`s Dreams, Ștefan Bănică, An...