LIGA 4: Darabaniul poate deveni campioana judetului Botosani la un gol diferenta, dupa ce s-a impus in derby-ul cu Tudora! VIDEO
SPORT

Sanatatea Darabani a castigat derby-ul Ligii a 4-a, cu Transdor Tudora, scor 3-1, si este in proportie de 99 % noua campioana judeteana la fotbal.

LIGA 4: Darabaniul poate deveni campioana judetului Botosani la un gol diferenta, dupa ce s-a impus in derby-ul cu Tudora! VIDEO

Meciul dintre primele doua clasate din Liga 4 a avut loc la Darabani. Inaintea partidei, Tudora era lider cu 69 de puncte si un golaveraj de +100 de goluri, in timp ce darabenii aveau 66 de puncte si un golaveraj de +76 de goluri.

In meciul tur dintre cele doua echipe, Tudora s-a impus cu scorul de 2-1, si orice rezultat inregistrat in partida retur, mai putin o victorie a darabanenilor la mai mult de un gol diferenta, o facea pe Transdor Tudora campiona in proportie de 99 %. Nu a fost insa asa. Cu toate ca tudorenii au condus cu 1-0 inca din minutul 10, acestia au fost egalati pana la pauza.

In repriza a doua s-a facut 2-1 pentru Darabani, insa si la acest scor Tudora era pe locul 1 pentru ca avea golaveraj mai mare. Incurajati de la spate de peste 500 de suporteri, gazdele au marcat golul de 3-1 si implicit golul care ii poate face campioni.

Mai sunt de disputat inca doua partide, insa este greu de crezut ca Sanatatea Darabani se va incurca in intalnirile cu Avantul Albesti si Rapid Ungureni.

 

Spune-ne opinia ta