LIGA 3: Sanatatea Darabani, invinsa clar de echipa lui Buga, Stanga si Poverlovici!
SPORT

Pe Hărman Arena, din comuna brașoveană cu același nume, dărăbănenii au dat un nou examen în Liga a 3-a cu echipa care îi are în lot pe fostul rapidist Mugurel ”Pele” Buga și Florin Stângă, fostul căpitan al Pandurilor din Târgu Jiu și antrenor-jucător al brașovenilor, care a marcat o ”dublă” împotriva dărăbănenilor. 

LIGA 3: Sanatatea Darabani, invinsa clar de echipa lui Buga, Stanga si Poverlovici!

   foto: darabaneni.ro

După un scor alb la pauză, brașovenii s-au impus până la urmă cu 4-0, Paul Mitrică și Bogdan Roșu, cu un gol senzațional, mai trecându-și numele pe lista marcatorilor.

Actualul jucător al Hărmanului, Mugurel Buga, a marcat împotriva olandezilor de la Feyenoord și a calificat Rapidul în grupele Cupei UEFA, iar apoi a eliminat Hamburg prin ”dubla” sa, a îmbrăcat de 6 ori tricoul naționalei, când încă mai aveam națională, și pentru care a marcat un gol. Cu toate că a fost trecut inițial pe foaia de joc, Mugurel Buga nu a mai intrat, până la urmă, pe teren împotriva dărăbănenilor. La AFC Hărman mai evoluează fotbaliști precum Andrei Poverlovici, ex-FC Botoșani și veteranul Rareș-Ștefan Forika.

Echipa s-a bătut sezonul trecut pentru promovarea în Liga a 2-a, iar gazonul lor este unul impecabil.

Garnitura de start

ACS Sănătatea Darabani: Andrei Brașoveanu, Adelin Arăpașu, Dan Lungu, Adrian Cososchi, Bogdan Lumaicu, Adrian Stîncă, Alexandru Stancoschi (cpt), Adrian Ghiorghiciuc, Bogdan Melinte, Adrian Nicorici, Robert Grumezescu.
Rezerve: Fernando Hrimiuc, Gabriel Apostol, Florin Cojocariu, Cosmin Mitoșeriu, Vitalie Troian, Andrei Pintilei, Răzvan Halaicu.

AFC Hărman: Octavian Potcoavă, Alexandru David, Rareș Forika, Adrian Voicu, Florin Stângă, Alexandru Țuțu, Vlad Prejmerean, Paul Mitrică, Paul Ungurean, Andrei Poverlovici (cpt.), Bogdan Roșu.

sursa: darabaneni.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
814

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
256

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
223

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...