LIGA 1: Victoras Astafei a lasat Malaezia pentru Sepsi OSK!
SPORT

Mijlocasul Victoras Astafei (29 de ani) este cel de-al treilea transfer al noupromovatei Sepsi OSK Sfantu Gheorghe in aceasta vara. 

LIGA 1: Victoras Astafei a lasat Malaezia pentru Sepsi OSK!

Astafei a decis sa revina din cea mai exotica aventura a sa. Acesta a jucat in ultimul an la FA Selangor, in Malaezia!

"Am ales Sepsi in primul rand pentru ca ei au fost singurii care m-au vrut cu adevarat. In momentul in care am vorbit cu patronul si i-am strans mana, mi-am dat seama ca este un om bun. Pana la urma, asta e tot ce conteaza. Sunt convins ca am facut alegerea potrivita. Am incredere in oamenii de aici si in proiectul lor. Cred ca fotbalul din Romania se schimba pas cu pas, iar Sepsi o sa fie un exemplu de urmat. Personal, tot timpul mi-am dorit sa castig si sper sa o fac si aici cat mai mult posibil. Nu vreau sa ma gandesc la viitor, dar cu sigraunta inceputul e foarte promitator", a spus Astafei, potrivit Digisport.

"In Malaezia mi-a placut foarte mult, a fost o experienta frumoasa din toate punctele de vedere. Fotbalul este total diferit si nu e usor sa te adaptezi, dar am avut o relatie foarte buna cu colegii si conducerea, precum si cu fanii. Fotbalul e diferit, incepand cu terenul de joc, cu care te obisnuiesti foarte greu daca vii din Europa. In plus, fotbalul este foarte dur, iar arbitrajul este foarte liber", a mai spus Astafei.

De-a lungul carierei, mijlocasul de 29 de ani a mai jucat la FCM Targu Mures, Ariesul Turda, Gaz Metan, Otelul, Petrolul, Adana Demirspor si FC Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
434

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
56

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
75

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...