Liga 1, transmisa si in Occident!

Liga 1, transmisa si in Occident!
Liga 1 ar putea fi transmisa si in Occident. Dumitru Dragomir anunta ca meciurile din prima divizie de fotbal din Romania au mari sanse sa fie transmise in direct de televiziuni straine.    

"Impreuna cu doi parteneri din Germania si Olanda lucram la acest proiect. Este pentru prima data cand niste televiziuni de afara sunt interesate sa transmita meciuri din Liga I, iar lucrul asta nu poate decat sa ne bucure. Asta inseamna ca valoarea fotbalului nostru a crescut si incepe sa conteze. Mi se pare ciudat ca liga poloneza sa se vada pe Eurosport 2, iar liga noastra, care e mai buna, gandindu-ne doar la faptul ca Steaua e favorita in meciul cu Legia Varsovia, sa nu fie transmisa decat la noi", a spus Dragomir pentru Ziarul Ring.    

Incasarile din drepturile TV s-ar putea dubla, sustine presedintele LPF.    

"Noi ne-am dori sa obtinem cat mai mult posibil, insa suntem realisti. Speram sa obtinem aceeasi suma cat am luat de la Digi Sport, Dolce Sport si Antena 1, ceva putin peste 100 de milioane de euro, adica undeva intre 33 si 35 de milioane de euro pe sezon", a continuat acesta.  

 In prezent, Liga 1 e transmisa in direct de Digi Sport (7 meciuri pe etapa), Dolce Sport si Antena 1, fiecare cu cate un meci. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
643

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
224

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
173

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...