LIGA 1: Rezultatele si clasamentul final, dupa etapa a 18-a! Craiova urca pe locul 4!

LIGA 1: Rezultatele si clasamentul final, dupa etapa a 18-a! Craiova urca pe locul 4!
Luni seara au avut loc ultimele doua partide din etapa a 18-a a campionatului national de fotbal.

Ceahlaul Piatra Neamt a primit vizita celor de la CFR Cluj, echipa care a ajuns pe ultimul loc in Liga 1, iar Universitatea Craiova a disputat "derby-ul Olteniei" cu Pandurii Targu Jiu.

Ceahlaul - CFR Cluj 0-0

Ceahlăul şi CFR Cluj au disputat primul meci al zilei şi au terminat la egalitate, 0-0, într-un meci lipsit de ocazii şi spectaculozitate. După ce au primit o depunctare de 24 de puncte, cei de la CFR Cluj se află pe ultimul loc din Liga 1 şi aveau nevoie de o victorie pentru a urca o poziţie în clasament.

Clujenii au avut un început dificil de meci, fundaşul Veres fiind eliminat după 19 minute, dar nemţenii nu au putut profita de superioritatea numerică. Cele mai periculoase ocazii au aparţinut clujenilor, care au ratat prin Ciprian Deac şi Ene, iar cei de la Ceahlăul au avut ocazii prin Chitoşcă.

Pandurii - CSU Craiova 0-1

Cu un joc lipsit de orice strălucire, CS U Craiova a reuşit să cîştige toate punctele pe terenul celor de la Pandurii, echipă care nu reuşeşte să se desprindă de locurile din a doua jumătate a clasamentului.

Oaspeţii au marcat golul la una dintre puţinele ocazii. Bawab a înscris în poarta goală după un contraatac perfect şi o pasă excelentă a lui Nuno Rocha. A fost al 100-lea meci al iordanianului în Liga 1.

CS U Craiova urcă pe locul 4 după acest succes, cu 32 de puncte, la 4 de Petrolul, care e pe 2. Pandurii e pe 12, cu 18 puncte, la egalitate cu Chiajna.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
9

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
23

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
57

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...