LIGA 1: Rezultatele primelor meciuri din 2017! Viitorul, Craiova si Astra au castigat!
SPORT

S-au disputat deja patru meciuri din etapa a 22-a din Liga 1, iar Viitorul a devenit prima echipa calificata matematic in Play-Off.

LIGA 1: Rezultatele primelor meciuri din 2017! Viitorul, Craiova si Astra au castigat!

   FOTO: ALEX NICODIM/GSP.RO

Primul meci al rundei a avut loc vineri, atunci cand CSMS Iasi a jucat in deplasare la Pandurii Targu Jiu. Desi echipa lui Flavius Stoican s-a schimbat radical, venind mai multi jucatori de la echipe din Liga 2 si 3, Targu Jiu a smuls un egal important cu iesenii, scor 1-1. Vasile Gheorghe a deschis scorul pentru ieseni in minutul 60, iar Negrut a egalat pentru olteni in minutul 80.

In cel de-al doilea meci al zilei, Astra Giurgiu a invins cu scorul de 1-0 pe ASA Targu Mures, prin golul lui Takayuki Seto.

Sambata s-au disputat inca doua partide. CSU Craiova a facut scor cu FC Voluntari, trupa lui Florin Acsinte si Petre Ivanovici fiind invinsa cu scorul de 5-0 de noua formatie a bulgarului Radoslav Dimitrov si a botosaneanului Andrei Dumitras. Golurile oltenilor au fost reusite de Rocha, Baluta (2), Bancu si Ivan.

In derby-ul acestei etape, Viitorul lui Gica Hagi a castigat partida cu Dinamo Bucuresti cu scorul de 2-1, dupa ce dinamovistii au condus cu 1-0. Nistor a deschis scorul in minutul 26, insa liderul Ligii 1 a intors scorul in minutul 64 si 78 prin golurile reusite de Boli si Coman. In urma acestui rezultat, Viitorul devine prima echipa calificata matematic in Play-Off-ul Ligii 1.

Urmatoarele doua meciuri vor avea loc duminica. FC Botosani - Concordia Chiajna va incepe de la ora 17:30, iar CFR Cluj - Steaua se va juca de la ora 20:00.

 

Spune-ne opinia ta