LIGA 1: Rezultatele finale ale etapei a 22-a! Viitorul a spulberat Pandurii si e la un punct in spatele Botosaniului

LIGA 1: Rezultatele finale ale etapei a 22-a! Viitorul a spulberat Pandurii si e la un punct in spatele Botosaniului


gsp.ro

Viitorul a cîştigat categoric în faţa celor de la Pandurii, scor 4-0, în primul meci al zilei.

Meciul a început furtunos, iar în minutul doi Mitriţă a fost faultat în careu de Unguruşan şi arbitrul a dictat penalty. Bogdan Mitrea a transformat fără emoţii şi a marcat al 11-lea gol al său din acest sezon. În repriza a doua, tot cei de la Viitorul au jucat mai bine şi au controlat jocul.

În minutul 62, Romario Benzar a profitat de o gafă în defensiva gorjeană şi a majorat diferenţa, cu un şut din şase metri. Fundaşul Bogdan Ţîru a marcat primul gol din carieră, după o fază creată de Bănel Nicoliţă. Mijlocaşul a pătruns în careu şi i-a pasat lui Ţîru, care a marcat cu un şut din şase metri.

Scorul final a fost stabilit de Romario Benzar, care a reuşit dubla în minutul 82. Mijlocaşul a înscris cu un şut din voleu, din unghi, care l-a lăsat fără replică pe portarul Gliwa.

O singură dată a mai cîştigat Viitorul la patru goluri diferenţa. Prima dată s-a întîmplat în 2014, cînd elevii lui Hagi s-au impus cu 4-0 în faţa Coronei Braşov.

După această victorie, Viitorul acumulează 29 de puncte şi rămîne pe locul opt, la nouă puncte în faţa echipei de pe primul loc retrogradabil. Cei de la Pandurii rămîn pe locul 10, cu 25 de puncte.

In celalalt meci al zilei, Gaz Metan Medias a remizat, scor 0-0, cu CFR Cluj.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
26

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
136

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
683

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...