LIGA 1: Paul Batin crede ca stelistii vor veni obositi la Botosani: "Nu m-aş mulţumi cu un egal pentru că ştim ce putem"

LIGA 1: Paul Batin crede ca stelistii vor veni obositi la Botosani: "Nu m-aş mulţumi cu un egal pentru că ştim ce putem"
Atacantul Paul Batin a revenit dupa accidentarea suferita inaintea dublei cu Legia Varsovia si are sanse mari sa joace sambata seara cu Steaua Bucuresti.

Acesta crede ca botosanenii au sanse mari impotriva campioanei, mai ales ca aceasta vine obosita dupa meciurile din preliminariile Champions League si mai mult ca sigur vor veni cu jucatorii de rezerva.

Toate meciurile împotriva Stelei sunt grele şi cu siguranţă aşa va fi şi sâmbătă. Bineînţeles, fiecare jucător îşi doreşte să câştige împotriva echiellor din Bucureşti cum sunt Steaua, Dinamo, echipe de tradiţie. Aceste jocuri se câştigă dacă dai totul, cu sufletul, cu inima, cu dăruinţa. Putem să surprindem Steaua prin forţa grupului. Acesta este primul lucru, să fim o familie şi să dăm totul. Am văzut meciul lor cu Partizan şi 100% ei vor veni la Botoşani obosiţi. Îi prindem bine şi înaintea jocului retur cu Partizan şi putem scoate maxim.  Nu ştiu cât de serios ne vor trata. Gândirea lor este clar că vin aici să câştige, acum să vedem dacă vor şi reuşi. Eu unul nu m-aş mulţumi cu un egal pentru că ştim ce putem la momentul actual. Am înscris împotriva Stelei, am şi câştigat împotriva lor şi mi-aş dori să încriu şi să câştigăm şi meciul împotriva lor, a declarat Paul Batin.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
41

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
73

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
153

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...