Liga 1: Iftime, negru de suparare dupa rusinea de la Astra: "Au jucat baietii din Giurgiu cu fetitele din Botosani"! Ce ii recomanda lui Popovici!

Liga 1: Iftime, negru de suparare dupa rusinea de la Astra: "Au jucat baietii din Giurgiu cu fetitele din Botosani"! Ce ii recomanda lui Popovici!
Finantatorul echipei FC Botosani, Valeriu Iftime, a declarat pentru Stiri.Botosani ca este rusinos ce s-a intamplat in aceasta seara la Giurgiu. El a precizat ca un antrenor isi rupe carnetul dupa un asemenea meci.

"Rusinos ce s-a intamplat si imi pare atat de rau, ca mor. Au jucat niste baieti din Giurgiu cu niste fetite din Botosani. Nu poti sa te prezinti in maniera asta. Tot ce s-a construit pana acum se darama. E rusinos pentru ca nu am vazut ambitie, nu am vazut atitudine si nu inteleg ce se intampla in echipa asta. Ne-au batut atat de categoric, iar noi parca am vrut sa luam bataie cu 5-0 acolo. La 4-0 trageam de timp si mai asteptam un gol, parca jucam la pariuri. Este pur si simplu de neiertat si e pacat de Popovici pentru ca dupa asa un meci un antrenor isi rupe carnetul. Mai bine stai acasa. N-ai cum sa tratezi asa un meci din asta", a declarat Iftime.

Intrebat daca este posibil ca jucatorii sa fi jucat atat de slab tocmai pentru ca antrenorul Cristi Popovici sa fie demis, Valeriu Iftime a precizat: "Nu-i suspectez de atata inteligenta, ii suspectez de indolenta si pe unii de lipsa de valoare. Aici ma refer la Maghici sau Vraciu, dar si Matei intra aici. Si Patache l-am vazut atat de jenant cum se tavalea pe jos, pur simplu ca niste copii de orfelinat care i-a dus sa joace fotbal. Si Tincu ce invarteli face ca un curcan care si-a pierdut grauntele in mijlocul ograzii".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
127

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
153

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de joi, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Lucrarea este realizată în cadrul proiectului &...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
99

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...