LIGA 1: Ciprian Brata, inaintea meciului cu Steaua: "Trebuie să scoatem ceva din acest meci, un punct sau de ce nu, chiar trei"

LIGA 1: Ciprian Brata, inaintea meciului cu Steaua: "Trebuie să scoatem ceva din acest meci, un punct sau de ce nu, chiar trei"
Mijlocaşul Ciprian Brata, unul dintre jucătorii transferaţi în această vară de FC Botoşani spune că formatia pregatita de Leo Grozavu poate câştiga meciul de sâmbătă de pe Municipal împotriva Stelei.

Este un meci destul de dificil pentru că întâlnim campioana României. Noi însă nu avem nimic de pierdut ci doar de câştigat. Îi prindem şi puţin obosiţi după meciul pe care ei l-au avut cu Partizan şi trebuie să scoatem ceva din acest meci, un punct sau de ce nu, chiar trei. De preferat ar fi trei puncte. Sperăm să facem un meci bun, să reuşim să ne facem jocul şi fiecare să ne facem treaba pe posturile noastre şi să respectăm sarcinile pe care ni le trasează conducerea tehnică şi la final să ne bucurăm împreună cu suporterii. Important va fi să fim de la început agresivi şi să facem ceea ce ştim noi. Steaua este destul de greu de surprins, are jucători buni dar are şi ea problemele ei, a declarat Ciprian Brata.

Meciul dintre FC Botosani si Steaua Bucuresti va avea loc sambata seara, incepand cu ora 21:00, LIVE-TEXT pe Stiri.Botosani.ro si IN DIRECT pe Digisport, Dolcesport, Look tv si Antena 1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
43

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
31

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
137

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...