Liga 1: Botosanenii reusesc rezultate importante in aceasta etapa! Tiganasu, victorie cu Viitorul!

Liga 1: Botosanenii reusesc rezultate importante in aceasta etapa! Tiganasu, victorie cu Viitorul!
Dupa Florin Acsinte si Alexandru Ciucur, fotbalisti la Pandurii Targu Jiu, care au invins aseara cu scorul de 1-0 pe ASA Targu Mures, un alt botosanean a obtinut o victorie importanta in aceasta etapa a Ligii 1. 

Echipa lui Alexandru Tiganasu, CSMS Iași, a realizat surpriza începutului de ani învingînd în deplasare Viitorul lui Gheorghe Hagi scor 2-1. Iesenii au deschis scorul în prelungirile primei reprize, cînd Pecanha a ieșit hazardat din poartă la Andrei Cristea, fostul atacant al Stelei a preluat în lateral și a centrat în fața porții de unde Golubovici a trimis în plasă.

Nuno Viveiros a dublat avantajul echipei sale în minutul 53 după un contraatac în trei alături de Cristea și Bole. Portughezul a finalizat cu un șut de la marginea careului deviat de Bănel Nicoliță.

Trupa lui Hagi a redus din diferență în minutul 90, cînd Florin Tănase a transformat lovitura de pedeapsă obținută după hențul lui Bole.

Alexandru Tiganasu a fost titular si a evoluat pe toata durata partidei. Tuganasu este nascut in orasul Saveni si a jucat in trecut si pentru FC Botosani.

CSMS Iași ocupă locul 7 și a egalat-o în clasament pe ASA Tg. Mureș, ambele au 35 de puncte. Viitorul rămîne pe locul 2, cu 43 de puncte.

Echipele de start:

Viitorul: Pecanha - Nicoliță, Goulon, Boli, Cr. Ganea - R. Marin, I. Filip, De Lucas - Cernat, I. Hagi, F. Tănase
Rezerve: Buzbuchi, Benzar, Rusu, Nedelcu, Dumitrescu, Chițu, Hodorogea

CSMS Iași: Grahovac - I. Voicu, Mihalache, Ciucă, Țigănașu - V. Gheorghe, Crețu - Viveiros, A. Cristea, Bole - Golubovici
Rezerve: Caparco, Bădic, Piccioni, Enescu, Llullaku, Saric, Onduku

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
197

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
168

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
119

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...